0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından

Sol gözümde ısıklı ortamlarda uçusan benekler oluyor. Göz doktorlarinın videolarına baktıgımda "sorun degil her insanda olabiliyor" demisler bu konuyla ilgili.her insanda olabiliyor ama normal bir durum olsa iki gözümde de olurdu bence.
Aksamları olmuyor ama gündüz ışıklı ortamda oluyor ve bu durum canımı sıkıyor biraz. bu durumu yaşayan ve çözüm bulabilmiş olan var mı?

5 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Cano ben onun için doktor doktor gezdim .d
tarafından
Ne dedi doktorlar :) kankaaa
(1,861 puan) tarafından
Bak şimdi gece görmüyorum diyorsun ya yaniliyorsun karanlık bir odaya geç ve gözünü açık tut beş dakika içinde o gündüz gördüklerinin hepsi kırmızı renkte geziniyor olacaklar göz doktoruna gitme korkma birseyinde yok şekeri tuzu azalt geçsin istiyorsan nörolojiye git anlat göz migrenine cevirmesin benim gözümde şimşekler çakıyor 30 dakika tek gözüm kör oluyor geçici kör
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahah ben tek bbenek olsa geceleri birden uyanırım havada giden örümcek siyah gorurru..snra kaybolur .yada farklı şeyler..eşim diyo sen kafayı yemişsin ..(•‿•)
0 oy
(14,422 puan) tarafından

Ben de yillardır o benekciklerle yaşıyorum canım gitmiyorlar

Baska sebepten dr gittim onun hakkında bişi demedi

Demekki zararsızlar:silly:

0 oy
tarafından
Bendede var. Ozellikle sabahları görüyorum. Bende doktora gidecegim diyordum. Nedenini bilmiyorum
0 oy
tarafından
Tansiyonun olabilir belki başında agriyormu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 284 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,456 puan) tarafından soruldu

414,059 soru

12,461,995 cevap

46,760 kullanıcı

Kategoriler

...