0 oy
459 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar buzlukta bir yığın sütüm var. Çöpe gitmesin. Büyük kızıma vakti gelen sütler ile anne sütlü kurabiye, kek,muhallebi tarzı şeyler yapmak istiyorum  ama tarif bilmiyorum. Araştırdım ama pek bulamadım. Sizler yapiyormusunuz? Tarif verebilirmisisniz?

7 Cevaplar

+1 oy
(164,043 puan) tarafından
anne sutu keke falan konmaz hani pisirilmez diye biliyom
tarafından
Muhallebi gördüm. Ama bilemedim
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Anne sütü pişmez diye biliyorum.  
tarafından
Nasil degerlendirebikirim
0 oy
(1,664 puan) tarafından
İlk defa duydum ya anne sutunu isitirken bile cok isinmamasi gerek .kurabiyeye falan bilemedim 
tarafından
Bende muhallebi yapanlari gördüm ama İnternete ama buraya sorayım dedim.
Nasil değerlenir başka acaba
(1,664 puan) tarafından
Direk ver icmiyor mu .yaptigin muhallebiye pıstikten bi müddet sonra sonra kat abilirsin
tarafından
Cok var ya. Muhallebi ile bitmez. Büyük kız anne sütü sevmiyo. Direk veremiyorum
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Pişirilmez canım sadece katı muhallebi yapıp anne sütünü koyup biraz açabilirsin onun dışında yoğurt yapılıyormuş ama hiç denemedim ben 
tarafından
Acaba bende mi yapsam
(4,251 puan) tarafından
Dene canım önce sen tadına bak
tarafından
Tamam öyle yapıyım bari. Önce arastirayim
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Kac kilo biriktirdin kız öyle bacım:O

Maşallah

0 oy
tarafından
Yoğurt yap yedir. Canim
tarafından
Öyle yapıyım teşekkürler
0 oy
(801 puan) tarafından
Ebemizin verdiği yoğurt tarifi vardi oğluma 4 aydan sonra hep yaptiğım. Saklama kaplarina porsiyonluk olarak anne sütünü koyuyoruz her birinin içine 1 çay kaşığı keçi yoğurdunu koyup kariştiriyoruz 5 6 saat kalorifer üstünde yada ilik ortamda mayalandiriyoruz. Ben böyle haftalik olarak 7 kap yapip dolaba atardim hafta da 1 yaptim. 
tarafından
Bende öyle deniyim bari teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 403 göst.
22 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 433 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.

Kategoriler

1,492,303 soru

24,383,565 cevap

348,907 kullanıcı

...