Yine ben kızlar, geçen bir şüpheyle yazmıştım buraya eşim baskalarjni eklemks diye.bi kaç gündür içim içimi yiyordu kadınlar hisseder biliyorsunz kadın hissediyorsa eğer mutlaka doğrudur diye.korktugum başıma geldi.ben burda babamlarda bebeğim ile uğraşırken onu ne zorluklarla büyütürken hasta haliyle beyefendi meğer beni o eklediği kadınlarla aldatıyormus.dunden beri ne ölüyüm ne diri.dun o kadınlardan üçüne yazdım eşimi nerden taniyosunuz diye ikisi dönüş yaptı.esin bizi ekledi bizde hemşeri diye kabul ettik dedi biriside senin kocamla olan yazışmaları attı evliliğim bitmiş yok karım umurunda değil gibisinden kadın buna rest çekip engellemiş,ben burda 18 saatlik zor bir doğum geçirdim ölümden döndük bebeğimle kendisi de buna şahit oldu bizim aramızda sebep her ne olursa olsun sonucu aldatma olmamaliydi.o kadar kötüyüm ki bebeğim için direniyorum.napim bilmiyorum,biz ne zorluklarla dünya bir can getiriyoruz karşılığında ise bunu yaşıyoruz.bende 5 ay boyunca bebeği olmadan nasıl uyur yer içer diye düşünüyordum nasıl 5 kuruş göndermez bebeği için uğraşmaz diyodm meğer başka kadınların peşindeymjs.Allah bırakmaz bunu onun yanına değil mi bu bebeğin günahı yerde kalmaz değil mi:(