0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar bebegim 5 aylik kemikleri gucsuz ayağına basamiyor başıni tam tutamiyor mama yediriyorum doktor balık yağı şurubu icir dedi zehirlenme olur mu siz bebeklerinize balık yağı şurubu icirdinizmi

7 Cevaplar

0 oy
(5,750 puan) tarafından
Doktor onerdiyse ve belirdegi miktarda verdigin surece bir sıkıntı olmaz
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Ben içiyorum ama kızım 4 yaşında, kıyaslama yapamam. Netrugen balık yağı ve iştah aacici surupunu veriyorum
tarafından
Istahi acildi mi peki canim
(253 puan) tarafından
Benim kızım çok iştahlı maşallah ama çok ta HD, hasta olup 1 kilo verdigi zamanlarda kullanıfim o hafta hemen toplandı şurup sayesinde faydası var Bence
0 oy
(2,593 puan) tarafından
5 aylık çok küçük sanki canım bilemedim 11 aylık başlamıştık biz möllers kullanıyoruz
0 oy
tarafından
Bir yaşına kadar vermeyin diyorlardı sanki erken değil mi öyleyse ben de vereyimya benimkide öyle çok zayıf iştahsız memeyi bile zar zor tutuyor
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Kiz goturdun mu doktora kac gundur yaziyorum sana cevap vermedin
(45 puan) tarafından
Alamadım canim ya başka sorunları çıktı bebeğimin şuan o sorunlarla uğraşıyorum canim
(45 puan) tarafından
Kulağı iltihaplı KBB ye aldım sonra öksürük grip başladı geçmiyor bu hastalıklrla ugrasiyorum canim biraz iyi olsun Alaçam canim
0 oy
tarafından
Kizima 2 yasinda falan baslamistim. Doktor onerdiyse bisey diyemem ama bi tık erken gibi sanki 5 ay.
0 oy
(1,331 puan) tarafından
5 aylık çok erken ya doktorlar 1 yas öncesi önermiyor kaldıki ek gıdaya 6 aylıkken bağlanıyor agır gelir yani suan sadece demir ve d vitamini kullanabilir benim Bebeğim 22 aylık ben daha yeni başladım balık yağı vermeye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nurrrrr (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 228 göst.