0 oy
567 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (59 puan) tarafından

image

merbaba kizlar boyum 155 kilom 69  ben bu elbiseyi almak istiyorum ablalarim bana çok yakışacagini söylerken iş arkadaşım asla yakismayacagini boyumun uzun ve zayıf olmamı soyluyor ama ben elbiseye aşık oldum.♥️

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Evet doğru söylemiş canim kalem elbise uzun boylu zayıf insanlarda güzel duruyor kisa boylularda boyu dahada kisaltiyor yinede sen bilirsin
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Canım haklı olabilirler yinede sen bilirsin canim 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Boyu iii kilonda ii cnm yakışmasa yapıştır terziye götür CNM  ama kalıp dar ona göre beden sec
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bencede bu zayıflarda dahaiyi durur en azından basenlerinin olmaması lazım diye düşünüyorum kimisi takmaz ama ben bazenleri e takıntılıyım mesela ben giyemem bunu sen kendinde güzel duracağını düşünüyorsan ve rahat hissedeceksin başkasının düşüncesini umursama. 
0 oy
tarafından
Bebisim neden yakismasin altına spor giyeceksin kalin tabani.olsun seni.yukseltir.. ayrica tarzın varsa kisada olsa boyun gayet hoş.durur sen.arkadasina bKma fesat ;))
0 oy
tarafından
Ilk defa kendi boyumda kendi kilomda birini buldum :)) ben daha çok göbek belli etmeyen şeyler tercih ediyorum 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
İş arkadaşın doğru söylemiş
0 oy
(59 puan) tarafından
Arkadaşın doğru söylemiş 
0 oy
tarafından
Bence arkadaşın haklı canım
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Bende ne yazikki o kısa boylulara dahil biri olarak böyle elbiseleri çok begensemde tercih etmiyorum ☺️ boyunu olduğundan daha da kısa gösteriyor çünkü canım yine de tercih senin tabi 
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Boy değil de kilon varmış 50 55 kg olsan daha hoş dururdu bütün kilonu ortaya çıkarır bu kıyafet. Üstüne yapışan şeyler giyme. Çok beğendim giymek istiyorum dersen de giy kimseyi ilgilendirmez manken olmak zorunda değilsin. 
0 oy
tarafından
Bence boyunu iyi e başar bu elbise canım illaki alicam diyorsan da boyundan biraz kestirirsin olmadı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 310 göst.
4 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Mardinlii (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
4 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1992_ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.
28 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nare88 (224 puan) tarafından soruldu

410,732 soru

12,358,561 cevap

41,275 kullanıcı

Kategoriler

...