0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 30 aylık çocuğunuz kac kilo boyu nasıl  iştahlı mi yoksa ben gibi zorla mi yediriyor sunuz sürekli 

5 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından
18 aylık daha şimdiden zorla yiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 aylık her öğünde tam 1 saat başındayım  

Bu sayede çok sabırlı olduğumu anladım
tarafından
Bende öyleyim yeminle her yemekte kusuyoruz istemediği icin hergun çamaşır ortu yıkıyorum cok yoruldum
tarafından
O bilerek kusturuyo kendini cnm artık oğlun büyümüş aç olduğunu kendi farkedip söyleyebilecek yaşta bence biraz kendi haline bırak
tarafından
Ben yedirmesem asla yemiyo ama bayilcak en son diyorum saat basi yemek veriyorum 2 kasik yesin diye reflu var canim ondan mi kusuyo yemek istemediği icin mi anlamadık gitmediğimiz doktor kalmadi değişmiyo
tarafından
Reflü de yapabilir yemek istemwdigi icin kasıtlıda yapabilir
Bu çocuklardan hersey beklenir bacım☺
tarafından
Yemek konusu beni cok yıprattı canim gerçekten cok üzülüyorum sirf yemek yemedigu için bidaha cocuk istemiyorum ya cok çektim bu yemekten bidaha boyle olursa dayanamam diyorum
0 oy
tarafından
33 aylik sevdiği şeyleri iştahla yiyor sadece diğerlerini ya zorla yediririm ya da inat eder asla yemez.

Boyu 103 cm

Kilosu 19 du en son 
tarafından
MASALLLAH canim kilosu cok iyi allah nazardan korusun benimki asla yemez cikolata pasta bile zorla oyuncaklarla bir iki kasik yer
tarafından
Boyu uzun olduğu için zayıf duruyor aslinda. Ben fazla zorlamiyorum çünkü aciktiginda kendisi söylüyor sende dene açılana kadar bekle
0 oy
tarafından
99 cm boyu 12 .700 dü kilosu iştahsız  yemiyor kaburgalari sayılıyor 
tarafından
Seninki boyu uzunmuş canım benimki 13 kilo tam ama aslaaaaa yemiyo gerçekten yemiyo kusuyo bide hergum yemek yerken reflu ilaci veriyoruz ise yaramıyo hic bisey
tarafından
Evet boyu uzun diyede kilosu belli degil bildigin kürdan reflusü mü var doktorlar ne diyor gecermi
tarafından
Ilacla kontol edilmeye çalışıyoruz baska yapcak bisey yok diyolar yemek istemese zorlama diyo doktorlar benimkine kalsa 3 gun ac susuz durur zaten of
0 oy
(594 puan) tarafından
Cok zor yiyor inan. Ben yedirmesem yemez

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 435 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.