Kızlar 9 gün oldu sezeryan doğum yapalı ve hala hastanedeyim bebeğim kuvezde erken geldiği ve solunum sıkıntısı oldugu için
Anladımki eşi dostu arkadaşı bu zamanda anlıyorsun eşimin bir arkadası ve ortak aile dostumuz saolsunlar güzel hediyeler ile geldiler moral olsun die ama bide kayınpedergilin getirdiği çiçeğe baktım baktıkça kahkaha atıyorum ben onlara torun verdim onlar bana milyoncudan çiçek yollamışlar sözde çiçek sepetinden geldi ama baktıkca cidden gülüyorum ne biçim insan bunlar ya onu yollamaya utanır insan bide düşünün ben 14 yıl sonra anne oldum ama onların layık gördüüü şeye bak beyaz olan onların yolladığı
Tövbe Yarabbim one kız öyle gidince tuvaletin girişe koy
Yazını okumadan fotoya baktim sadece 2 pembe gordum yazıyı okuduktan sonra baktim beyazı gördüm valla sende tek tek fotosunu cekip vatsap durumuna koy kim getirmişse teşekkür et belki onlar digerlerini görünce utanirlar...
Onada sukur benim esimin ailesi baska sehirdeler cicegi hediyeyi birak telefonla arayip hayirli olsun bile demediler goz aydin vermediler bende darildim bayramda aramadim suan kusuz görüşmüyoruz
sinirr geldii kahkaha attimm hangii beyaz kiizz goremediimm gozlerimi kisiyom teli yakinlastiriom gene goremiyoomm
at seyine kelebek konmuss gibi duruyo masadaa .
Görsel de o orkide büyük görünüyor ölçülerine bakmamışlardır akıllarına bile gelmemiştir aynı şeyi bende alıcaktım son an da ölçülere baktım yine göndermişler benim sadece kız kardeşim canlı orkide kuzenim de teraryum gönderdi eşim bile çiçek almadı
1,486,347 soru
24,299,954 cevap
344,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın