0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar oğlum 17 aylık iki gündür geceleri asla uyumuyor öksürünce hemen uyanıyor balgamı var onu çıkaramıyor bi türlü doktora gitmedim aşırı öksürüyü yok gündüzleri iyi uyurken çok rahatsız oluyor biraz ateşi de var dünden beri ıhlamur içiriyorum napayım başka öneriniz var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(14,926 puan) tarafından
Nane limon kaynat canım. 

Pekmez tereyağı erit içir 

Ayağının altına sarımsak yağı sür bu üçü de iyi gelir 
(253 puan) tarafından
Pekmez içiriyorum sarımsaklı yağı da dün yaptım sürdüm bugün de sürdüm  ama fayda etmiyor ya
(14,926 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum bizimki de aynı oksuruyordu bunları yaptım şuan daha iyi
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kavunun çekirdeklerini kaynatıp bi çay yapılıyodu söktürücü diyolar baya araştırsana bi netten
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Canım ihmal etme bende bı hafta ertledim keyfi yerinde tek balgamı var diye. Doktor bgun ciğerleri balgam dolmuş dedi. Başından gidersen belki daha hafif bı ilaçla yirtabilirsin
(253 puan) tarafından
Bu gecede geçmezse yarın götürücem inşallah
(1,723 puan) tarafından
Valla gecmiyo canım bizim iyice fena olmuş inşallah cabik toparlarlar
0 oy
(667 puan) tarafından
Benim oğlumda 19 aylık bizdede bir haftadır vaf kuru öksürüktü gündüz fazla bişey yok ama gece kriz tutuyo resmen şimdi eczacıya danıştım osa alerji olabilir kış geldi yüne alerjisi olabilir dedi şimdi sağlık ocağına götürücem
0 oy
tarafından

Bu tarifi yapabilirsin canım

image

(253 puan) tarafından
Valla sarımsağım organik değil di biliyorum bunu yaptım dün sürdüm bugün de sürdüm uyurken ama fayda etmedi
tarafından
1 kere mi sürdün canım inatçı öksürükler de birkaç defa sürmek gerekiyo gecede 4 5 kere
(253 puan) tarafından
Dün gece bugün öğlen uykusuna yatırırken iki kere sürmüş oldum gece yatarken yine süreceğim
tarafından
Tek sefer sürüp bırakma canım sür o bi iki saate çeker kuruyunca tekrar sür gece 3 4 kere tekrarla
0 oy
tarafından
Ayağının altına yağda bekletilmiş sarımsak sür canm
(253 puan) tarafından
Dün de bugün de sürdüm canım ama bi fayda etmedi
0 oy
(495 puan) tarafından

image

bunu dene bide kozalak pekmezini dene canim benm kizim 1 aydir faln ole doktora kac kere gittim kac antibiyotik kullandim gecmedi bronside cevirmis en son ki doktor hava verdi eve bide kozalak pekmezi geci boynozu pekmezi bunu denedim baya uzeldik sukur
(253 puan) tarafından
Dün yaptım sürdüm bu kürü bugün de sürdüm bi fayda etmedi
(495 puan) tarafından
Anladim canim kozalak pekmezini dene bide
(253 puan) tarafından
Eşim bitkisel özlü bi şurup getirdi onu kullanacağım
(495 puan) tarafından
Dene baklim canim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 139 göst.
0 oy
6 cevap 97 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaaaa4545 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
10 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (159 puan) tarafından soruldu

412,980 soru

12,433,853 cevap

45,749 kullanıcı

Kategoriler

...