0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (327 puan) tarafından
Ay okdr bunaldım ki anlatamam adama ne yapsam yaranilmiyo ya bir gün önce sabah 8de gitti gece 4te mesaiye kalıp işten geldi dünde saat 10 buçuk flndi kalktığımızda çaysuyu koydum kahvaltıyı ben hazirliym dedi çocukta ben uyanınca kalktı tabi neyse kahvaltı yaptık fln evde vakit geçirelim dedik çocuğun öğle uyku saati geldi uyudu dedim uykusuzsun sende yat dinlen akşama ne istediğini sordum tmm uyudu bende uyanmasinlar diye süpürge fln açmadım kalkınca oynar diye kenara topladım oyuncaklarida çocuğun yemeği yapmaya başladım tarife netten baktım kızartmak gerekiyomus fln fırına verecektim tarife göre yapayım güzel olur dedim çocukta herseyi yemez çok ayırır yemeği yaparken cocugada çorba yapmıştım vakit geçti çocuğu uyandırdım gece uyumaz diye yarimsaat geçmedi eşim uyandı bisy oldu niye bilmiom cocuk başladı ağlamaya mutfağa geldi basbas bagiriyo cocuk kucağında yatmadan önce beraber bisyler atistirmistik vay efendim ben karnımı doyurmusum cocuk açlıktan ağlıyormuş çocuğu dusunmuyomusum yemeği hazırladım fırına surcem cocuga hazırladığım corbayida çıkardım isitcam öyle olduğu halde neyapmisim busaate kadar daha bisy hazır değilmiş evde supurmemisim pismisim fln küfür ediyo cocuk agliyo diye sabahta tartıştık giderken iyice tak dedi ya bunaldım bosiycam ensonunda uzun oldu ama çok bunaldım hakkınızı helal edin yapsan biturlu yapmasan biturlu

4 Cevaplar

+1 oy
(1,843 puan) tarafından
Eşin tam bir mal ve dengesiz 
tarafından
Bence de
(327 puan) tarafından
ha şunu bileydin cnm aynen öyle
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ah bu erkekler her işi yaparız yine rahat yok anlayış yok valla 
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Acaba kac anne görmüş kendi karnını doyurup çocuğunu açlıktan ağlatan sen bence fazla düşüncelisin o rahatsız olmasin diye süpürge açmamışsin osana pissin demiş aç supurgeni bacım seni dusunmeyeni sen ne düşüneceksin bırak uykusuz kalsin  
0 oy
(80 puan) tarafından
Üzülme boşver dengesiz demekki

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 436 göst.
0 oy
14 cevap 409 göst.
0 oy
9 cevap 181 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy