0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (5,017 puan) tarafından
Kızlar oturduğum eve taşınali 3 ay oldu kontratim yok ev sahibi dedi gerek yok gelip gidenime karışmaya başladı ve 5 6 gündür Gorumcem gelip gidiyor çocukları yaramaz bugün kadin beni çağırdı ev sahibi  bahara b3nim evimi bosaltin ben evi sana s3nin 4 çocuğuna kiraladım cok galip gid3nin var ben cekemem dedi Şimdi kontrat olandan bizim çıkamama gbi bir dururmumuz olamaz degilmi yada ev sahibi karışabilir mi gelip gidene

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelip gidene karisamaz ama kontratiniz olmadigi icin cikartabilir
(5,017 puan) tarafından
Üfff yaaaa daha 3 ay oldu tasinali
tarafından
Vicdansiz ya ona neymis sizin evinize girenden cikandan o aldigi paraya baksin keske sizde kontrat yapsaydiniz babamin ogluna guvenmem ben yani
(5,017 puan) tarafından
Doğru dedin canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kontratsiz kiraci bulundurdugu icin devlet ceza verebilir onunla korkut jede olsa vergi kaciriyo sonucta
(5,017 puan) tarafından
Aaa ciddimisin nereye şikayet edebilirim oyle cok zorda bırakırsa canim
tarafından
Kaymakamlik belediye beyaz masa nere olursa cimerede yazabilirsin sikayet etki gorsun vergi kacirmak ne demek kış vakti cocuklu insani sogukta disari atmak nedemek
(5,017 puan) tarafından
Ayy cok teşekküler canim haklarım varsa sonuna kadar kullanırım tabii
tarafından
Tabiki hakkin var bana kontrat yapmak istemiyo de evde bulamadik nasil isler durumlar diye soyle biz kabul etmiyoruz de hatta
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Bence masustan yapmamis o kontrat sen değil bı baskasida olsa sepetlicek 
(5,017 puan) tarafından
Aynn zaten benden önceki kiracıyı da misafiri gelip gidiyor diye çıkartmış ama biz oturdukatn sonra duyduk yani biz kimsesiz degiliz mecbur gelip gedenimiz olcak
(1,554 puan) tarafından
Ozaman evini kiraya vermesin ne manyaklar var yaa sen onu şikayet et baktın herhangi bi sonuç alamadin evine zarar verip çık
(5,017 puan) tarafından
Allahvindan bulsun pislik yaa benim yavrum 1. Sınıfa başladı yeni okula adapte oluyor ben nasil okul değiştireyim
(1,554 puan) tarafından
Zor bı durum çocuklu insan için neyse sen hakkını ara sessiz kalma
0 oy
(133,997 puan) tarafından
malesef kontrat yoksa cikartabilir
(5,017 puan) tarafından
Yok kuzum yaaa
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Sözleşme yaparak haklarınızı garanti altına almaniz lazimdi. En az bir yıllık sözleşme imzalasaniz kafasina göre sizi cıkaramazdı
(5,017 puan) tarafından
Uff uff hep eşimden bu devirde kime guveniyorsun kii
(3,038 puan) tarafından
Bizim evide kiracıya verdik sözleşme yaptik 2 gun sonra aradı vazgeçtim dedi. Sözleşme yaptigimiz icin yasal olarak biz her türlü haklıyız vazgecme durumunda bile parayi ödemek zorundaydi. Yinede insan allahtan korkuyo vicdan yapiyo. Sadece emlakçı kendi çalışma bedelinin bir kısmını aldi biz bisey almadik fesh ettik sozlesmeyi. Baskasi olsa verir mahkemeye alir parasını
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Gelip gidene ev sahibi karisamaa ama kontrat yapmamanız çok yanlış olmuş şimdi mecbur çıkacaksınız kontrar olsa çıkartamaz karışamaz di da 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
niye kontratsiz tutuyorsunuz evi , parayi da elden veriyorsaniz nasil kanitlayacaksiniz orda oturdugunuzu adam sizi sikayet etse evimi gaspettiler diye 
(5,017 puan) tarafından
Aynn cnm elden veriyorduk ki 3 aylik peşin verip oturduk
0 oy
tarafından
Şikâyet ederim kontratsız oturttu diye 1 yıl kabul etmek zorundasın ben nerden ev bulacam de 4 çocukla kışa giriyoruz nasıl tasinacam de eğer şikayet etmemi kabul ediyorsan cikayim ama şikayetimi ederim de 
(5,017 puan) tarafından
Ayy dul kadin pislik iftira falan atar diye da korkuyorum
tarafından
Atamaz canım Allah görüyor de ağzını kapanır
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Gelene gidene karisamaz lakin cikarir uyanık o yüzden kontrat yapmamis resmen bunlari dusunup cakallik yapmış Allah vicdan versin ev sahiplerine

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 440 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bahar Şahin (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 422 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.