0 oy
183 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar ya uçakta giderken dondurulmuş sebzelerimizi etlerimizi çaydanlık takımlarımızı falan götürebiliyor muyuz kuru gıda larımızı götürebiliyor muyuz

7 Cevaplar

0 oy
(12,835 puan) tarafından
Suyu akmayacak şeyleri götüre bilirsin 
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Nereye götüreceksin yurtdısınaysa et sebze sorun olur 
(11 puan) tarafından
Hayır canım Muş İstanbul arası
0 oy
(11 puan) tarafından
Post üste kalsin
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Ben bi ay once muş dan 10 kilo ya yakin dondurulmus et bavul un icine koyup getirdim:) 
0 oy
tarafından
Evet bagaj olur canimsin
0 oy
(924 puan) tarafından
Yurtdışına 1 ay önce gittik geldik. Ve THY kullandık. Öncelikle su şişesinde olsun her hangi bi şekilde suyla geçmene izn vermiyolar. Sadece kızın biberonundakı suya izn verildi. Çaydanlık tefal takımı almıştım yurt dışından izn verilmedi getirelim. Hava alaninda babama verdim onlar kara yoluyla gelirken getirmişlerdi. Kuru gidalardan sadece birkuvi filan
(135,895 puan) tarafından
kiz ben camda gecirdim bagajda sana denk gelen gorevliler gicikmis
(924 puan) tarafından
Valla geçirmedi bi de ceyiz getiriyordumha. Bagaja verelim orda atılır  kırılırsa sorumluluk almıyoruz dediler
ben herseyi 10 kay strecliyom tek tek hic bisi olmuyo direk koyduysan kirilir bem strec yapip giyimlerin arasina falan koyuyom sukur hic bisi kirilmadi
(924 puan) tarafından
Kız ben ne bileyim direk mağazadan nasıl aldıysam kutusunda getirmişdik havaalanına ayıptır söylemesi 1000 tl lik şey dedim kırılır bagajda yazık olur. Elektrikli demlikli tefal lı takımlar var ya onlardan.
hee onlar tabi kirilir baci ben ne alirsam aliyim acayip strec yapiyom giyimlerin arasina koyuyom sjsjsjsjsj seninki saglam gitmezdi zaten neyse bi dahaki sefere bol strec yap
0 oy
bagaja vercen valize koy ama nere gitcen turkiyeden yurtdisiysa iniste kontrol oluyo yakalanirsan hepsini alip atarlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
28 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
28 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Edcmnf (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
27 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Sevilay09 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
12 Kasım 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,495 soru

12,418,829 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...