0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,730 puan) tarafından
Canlar ünv bitirdim ama atanamadim alanimdada özelde iş bulamadım ben çalışmak istiyorum ama elalem ne der diye de biraz çekiniyorum o kadar emek verdim atanamadim özelde alım yapmıyor en kotu bir yerde çay temizliğe bakılacak bir şey olsa girmeyi düşünüyorum geçim zor bir de evde boş boş oturmak istemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(959 puan) tarafından
Ne bitirdiniz? Çalısmanız mecburi mi dek gelene kadar bekleyin
(1,730 puan) tarafından
İlk ve acil yardım mezunuyum üniversiteden 2 senedir evdeyim evde olmaktan çok sıkıldım eşim askeri personel bende mecburen annemlerde kalıyorum bebeğe annem bakiyor bende evde oturmaktan çok sıkıldım burada bir pastane var işçi arıyormuş hiç bari kendi harcligimi kazansam bir faydam olur diye düşünüyorum
(959 puan) tarafından
E o zaman başla elelami niye düşünüyorsun ki bosver ayıp birşey değil ne de olsa ama inşallah kendi işin dek gelir
(1,730 puan) tarafından
İnşallah canım boş duracagima gidip konuşacam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elalem ne der diye yasanmaz. Namusuyla calismanin para kazanmanin lafini kimse edemez. Baskasina gore yasama hayatini
(1,730 puan) tarafından
Haklısın canım mezunum ama atanamadim bütün yukude eşimin üstüne atmak istemiyorum bebeğime annem bakiyorken bir yerlerde çalışmak istiyorum
tarafından
Oyle bir imkanin varsa calis tabi ne guzel dusunmussun calismanin helali olduktan sonra kime ne
0 oy
tarafından
Bu hayatı elalem ne der dıye yasamayı bıraktıgın an dahada mutlu olursn ınan bak. Ne okursan oku atanamayınca bos kalıyosun. Bos kalacagına her iş ypılır neden ypılmasınkı
(1,730 puan) tarafından
Aynen canım bir de kredi borcumuz var bütün yük eşimin üstünde bana göndereceği harçlığı birikime atsak bir an önce biter borcumuz evde boş boş oturmamış olurum hem
tarafından
En ıyısını yaparsın ınan. Mılletın soyledıklerıne kulaklarını kapat . Herkez once kendı hayatını yargılasın snra sennkıne laf soylesnler. Onemlı olan senn hayatın
0 oy
(796 puan) tarafından
valla bende calismak istiyorum kizim var iki yasinda ama yetti artik esim sagolsun evde nerden kissam diye dusunurken ben o savuruyor her yere 
0 oy
tarafından
Bulunduğunuz bölgedeki iskura başvuru yaptınız mı onlar mesleginiz üzerine acilen ilk iş ilanlarında sizi arıyorlar.

Helalinden kazandıktan sonra ister çay olsun ister temizlik işi olsun ama.helal olsun gerisi hiç önemli değil.  
(1,730 puan) tarafından
Aynen öyle canım haklısın

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 667 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
10 cevap 402 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Tahirbebek (452 puan) tarafından soruldu
0 oy