0 oy
193 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Az önceki postım kapatıldı Kızlar geçenlerde post açmıştım Elizamoda denen internet sitesinden ürün aldım kötü çıktı gönderdim iade almıyoruz değişim var diyo yalvarıyorum yinede kabul etmiyorlar 109 TL para gitti gönderecekleri ürüne güvenim sıfır ikizlerim var verin parayı mama alayım diyorum ona da insaf göstermiyorlar satır satır yazdım ses attım yok tüketici haklarını arıyorum yardımcı olmuyorlar bilgisayar üzerinden şikayet yapılırmış telefondan olmazmış bilgisayar yok siz yardım edin diyorum o da yok kaymamakamkığa git diyor iki çocukla nasıl gideyim iade istiyorum ya alt tarafı benim paramı bana geri verecekler yapmıyorlar çok moralim bozuk ömrü hayatımda hiç bu kadar beni strese sokan bir olay yaşamadım çok takıntı yaptım bu durumu başım çatlıyor elim ayağım titriyor artık o noktadayım basit bir şey alt tarafı paramı verecekler ya neden ya neden Allah beni bilfigi gibi yapsın bunlardan malzeme aldım bakar mısınız gelen ürünlere bunlara daha güvenip kıyafet mi alınır ya

image

7 Cevaplar

0 oy
(545 puan) tarafından
Allah Allah aslında iyidir elizamodanin ürünleri ya bende çok şey aldım ordan hiç sorun yaşamadım resimdekinden farklı mi geldi ürünlerin canım 
tarafından
Çok farklıydı canım bir güzel duruyordu ki indirime girmiş alayım dedim bırak dışarıyı evde bile giyilmez o derece eşimden yedigim azara mı yanayım giden parama mı çok mutsuzum ya
(545 puan) tarafından
Bende çok indirimde ürün aldım gayette güzeldi hepsi sana denk geldi bozuk olan da demek ki canım üzüldüm adına
tarafından
Saol canım güle güle kullan gerçekten beni çok üzdü bu durum ya para kolay kazanılmıyor ki 109 TL az mı eşimden gizli aldım bide Allah nasip etmedi yani bir daha böyle işler yapamayacağım ya
(545 puan) tarafından
Sağol canım. Evet doğru kolay kazanılmıyor böyle bişey yaşayınca da daha çok üzülüyor insan boşver Allah'a havale et canım Rabbim çıkarır elbet onlardan
tarafından
Inşallah canım hiç helal etmiyorum
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
İşte önce iade varmı diye baksaydın keşke canım ama ben buraya hiç güvenmedim tofisa tozlu elizamodq dandik yerler valla Bi tane al kaliteli al modanisa sefamerve lcw buralar güvenli bide pazariumdaanda sakın alma 
tarafından
Ya ama ürün kusurlu olunca iade hakkı olmalı hadi bunlar iade için insaflı değil tüketici hakları da yardım etmiyor çok üzüldüm çok ya
(80 puan) tarafından
Sıkıntı aslında netten alışveriş
tarafından
Kesinlikle artık tövbe almam bir daha gerçtekn
0 oy
(643 puan) tarafından
Ordan bende 2 parca bisey almıştım berbaat ötesi 

Yer bezi bile olmaz. Keşke o kadarlık alışveriş yapmasaydın cnm 

Ben hep az alırım beğenirsem o siteye devam ederim 
0 oy
(12,796 puan) tarafından
15 gün içinde ne olursa olsun iade hakkınız var. Tüketici haklarına başvurun. 
tarafından
15 gün bile olmadı inan tüketici haklarını arıyorum yardım etmiyorlar ya
(12,796 puan) tarafından
Hakem heyeti ilçede vardır bireysel başvurun
tarafından
Direk gidemem ki canım iki çocuk var emanet edecek kimse yok tek bakıyorum
0 oy
tarafından
Gecen paylastigindada dedim yavru bukadar berbat urunleri yok aslinda senin samssizligin ayni takimlardan kardesim aldi normal esofman kumasiydi nerdeyse 1senedir giyiyo 
tarafından
Valla ben de anlamadım teşekkür ederim ama işte üzülmekten de kendimi alamıyorum gerçekten içim gidiyor ya tutamıyorum kendimi kaç gündür içime zehir oldu vallahi
0 oy
tarafından

109 lira için bu kadar stres yapmayın. Çoğu sitede iade imkanı yok zaten değişim belirtiliyor sizde degistiri  farklı bir ürün alin. 

Değişimden olmuyorsa başımın gözümün sadakası olsunde çocuklarının hayrına malesef yapacak birsey yok. Keşke gizli gizli almasaydiniz belki bu kadar sorumlulukda hissetmezdiniz . Hayırlısı olsun.  
tarafından
Teşekkür ederim ama gerçekten 109 TL ye üzülmemek imkanı yok 20 TL daha koyar hiç değil mama alırdım şimdi gelecek kıyafeti de gönül rahatlığıyla yemeye devam giymem imkanı yok artık
tarafından
O zaman almadan önce keşke müşteri yorumları biraz araştırsa idiniz . Olan olmuş artık üzülmeye değmez.
0 oy
(290 puan) tarafından
Yanlış bilmiyorsam googlede bakabilirsin cnm baya şikayet vardı ben diğer sitelerden alym gayet güzel 
tarafından
Internetten alışverişe artık tövbe ettim zaten çok bişi almazdım da elime para geçince heyecan yapıyorum ne alsam diye hep araştırıyorum aslında ama bu çok büyük Talihsizlik benim için
(290 puan) tarafından
Bende bı ara baktm indirim vardı hatta baya vardı alacaktım eşim araştırdı baktık bir sürü kişi şikayetçi olmuş memnun değillermis sen canını sıkma hakkına girmisler Rabb'im sorar elbet buda ders olsun kuzum

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
11 cevap 190 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Enesin_annesi123 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
4 Kasım 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu

406,132 soru