https://www.instagram.com/p/BqPSnnXB0rk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=7y6swek96v8o
Kizlar ne kadar sakin ve guzel bir dogum baksaniza allah hepimize boyle dogym versin inslah :) ama sanirim bu epidural :)
Ay ağladım yemin ederim ya çok tuhaf oldum
Takip ediyorum ben o doktoru işini yaparken hakkını vererek yapıyor ne güzel. İnşallah bizim doğumlarımız da böyle sakşn sakin güzel geçer Amin ;)
Maşallah gerçekten kolay bbir doğum rabbim hepimize böyle kolay nasip etsin inşallah aminnnnnnnnn doğum bir
Bu doktor hanimi bende takip ediyorum gerçekten işinin hakkını verenlerden.. Allah bizlere de böyle doğum nasip etsin.. Ama bu doktor bildigim kadariyla gebelere perine masajini uyguluyor ve bunda normal doğumu kolaylaştıriyor. Cogunda epidural yok diye biliyorum bi canli yayiinda söylemişti.
Bende takip ediyorum bu doktoru bayılıyorum hatta ona :) çok güler yüzlü ve işinin hakkını veren biri
Ayy hep normal doğum yaptırıyor maşallah
Bende takip ediyorum bu kadini cok tatli gercekten cok sakin ve rahatlatiyo keske hepimize boyle doktorlar gelse :)
Emine sen bugun ne yaptin ya her vidyoda ağlıyorum :(
Yaa bende dogurmak istiyooom
Allah im ne kadar kibar nazik sakinleştirici bir doktor böyle. Keşke bizede böyle nasip olsa. Maşallah sessiz sakin doğurdu darısı başımıza:)))
Millet ciyak ciyak bağırır bu doğuran kadın niye bağırmıyor :) maşallah tebareke Allah Rabbim bize de bağışlasın inşallah
1,447,967 soru
23,783,993 cevap
316,539 kullanıcı