0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar doğum yaptığından beri hep uyuşukluk var üstümde gitmiyor yapışmış üstüne işimi yapıyorum hep ağır ağır ben nasıl kurtulacak bu uyusukluktan 

6 Cevaplar

0 oy
(5,750 puan) tarafından
Evinde Kur'an ac dinle özellikle bakara suresi ferahlarsin inşallah
tarafından
Canım kendimde okuyorum Kur'an ama  ne bilim hep bir uyuşukluk var üstümde yasin okuyorum fetih süresini okuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşirah süresi canım
tarafından
Saol canım bol bol okuyacam
0 oy
tarafından
Canım bende şöyle bi şey biliyorum rivayete göre hatice annemiz peygamber efendimize çok yoruluyorum bi hizmetci alalım demiş o zamanki tabirle ne deniyorsa artık efendimizde gece yatmadan önce 33 sübhanallah 33 elhamdülillah 34 Allahuekber çek öyle yat yorulmazsın demiş dene istersen yatmadan önce yorgunluk uyuşukluk iyi gelebilir bide biraz hava değişikliği iyi gelebilir eğer günlerdir evden çıkmıyosan ondan da olur 
tarafından
Valla yalan yok canm kızım hasta 1 aydır havada soğuk diye çıkmıyorum yapıştım kaldim
tarafından
Teşekkür ederim tesbih cekicem insAllah şimdi canm
tarafından
Evden çıkmamanın çok etkisi oluyo gerçekten ben evden çıkmamaya o kadar alışmıştım ki bi ara evin içinde sürünerek gidiyodum resmen ekmek yok diye kahvaltı yapmadan eşimin eve gelmesini beklediğimi biliyorum valla bebişi sıkı giydir eşinle bi çık hava al çok faydası olur inanki
tarafından
Aynı durum valla canim kizlada çıkamıyorum  bebek arabasını çıkarmam lazım iki saat ekmek almaya gitmek icin
0 oy
(7,932 puan) tarafından
vitamin eksikliği vardır , multivitamin kullan
tarafından
Saol canım zaten hasta olduktan sonra daha çok uyuşukluk oldu
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Bak ben böyle bir dua biliyorum tembellik için ama seninki vitamin eksikliğinden dolayı da olabilir.

Allahümme innî e’ûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hazeni. Ve e’ûzü bike mine’l-‘aczi vel-keseli. Ve e’ûzü bike minel cübni vel-buhli. Ve e’ûzü bike min ğalebetid-deyni ve kahrir-ricâli.

“Allah’ım! Kederden ve üzüntüden, acizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç yükünden ve insanların kahrından sana sığınırım.”

(Ebû Davud, “Sâlat”, 367; Ayrıca bk. Buhârî, “Et’ıme”, 28, “Deavât”, 40¸ Tirmizî, “Deavât”, 70; Nesâî, “İstiâze”, 7, 8, 25)
0 oy
(788 puan) tarafından
Doğum sonrası çok normal bence duanın yani sıra tahlil yaptırıp vitamin kullan mutlaka kesinlikle ihmal edilecek bişey değil insanın hayat kalitesi düşüyor bende yaşadım sonra doktora gidip vitamin kullanmaya başladım daha iyiyim çok şükür

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 471 göst.
5 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seacolour (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 761 göst.
0 oy
11 cevap 295 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sareyy (26 puan) tarafından soruldu

409,924 soru

12,324,833 cevap

39,070 kullanıcı

Kategoriler