+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar 50 gün önce babamı kaybettim o günden beri çok dua ediyorum rüyama gelsin diye ama rüyama  gelmiyor bunun bir açıklması var mı bilen  varsa yardımcı olur musunuz birde rüyama gelmesi için ne yapabilirim

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Genelde çok ağlayinca gelmez diyolar ama insaniz ciğerimiz kopmuş gitmiş metanetli.olmak.kolay olmuyor öncelikle kardeşim başın sagolsun Rabbım merhametiyle muamele etsin mekanı cennet olsun 

Bende babamı bir buçuk yıl önce kaybettim söyle diyim ben teselliyi sadaka da buldum onun sevdigo şeyleri yapıp yada ufakta olsa birinin iht giderdifimde babamı görüyordum iyi bir şekilde Rabbım sabrınızı arttırsın dayanma gücü versin ama sadaka işi gerçekten ruha çok iyi geliyor 
(845 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yarın denicem mutlaka çok saol
tarafından
Rabbım hayrını kabul etsin cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basın sağolsun canım benim rabbim rahmet ve merhamet eylesin inşallah babacigina 

Baba nin ruhu için oku üfle ve onun hayri içinin birine bir sadaka ver inşallah rüyalarında hayırla görürsün babanı 
0 oy
tarafından

Yaaaa sana sarılmak istiyorum :'(

0 oy
tarafından
Ben ne zaman yaşın okusam bütün ölmüşler imi goruyorum
0 oy
(30 puan) tarafından
Başın sağolsun canım ben 11 yaşımda kaybettim yas oldu 25 toplasan toplasan 2 3 kere görmüsumdur  dualar ettim Kuran okudum ama hic gormedim ne zaman gorsem o 2 3 kere de de aglayarak uyandim uzmemek icin mi gelmiyor anlamadim Allah sabir versin insallah hem sana hem yasayanlara 
(845 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Sıkma kendini canım ben ne zaman görmek istesem gelmez rüyama ama uyumadan önce son anılarımız gelir gözümün önüne fatiha okurum ruhuna şükür o gece gelir
(845 puan) tarafından
Ben uyumadan önce dua ediyorum ama gelmiyor
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Ya başlığı görünce çok duygulandım. Bunun cevabını bilmiyorum maalesef ama Allah babanıza merhametiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun.
(845 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok saol

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 503 göst.
0 oy
4 cevap 331 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
20 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy