0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Bebeğim tok yemek yiyor doyuyor biliyorum ama yinede 5 dakika bile olmadan emmek istiyor sürekli ustümü acıp meme diyip duruyor ve 10 saniye anca emip gidiyor boyle olunca sürekli emdigi için sütümde olmuyo nasil biraktirabilirim emmeyi göğüs ucunu bantladım bandı çıkarp emdi,limon sürdum yine emdi ne yapsam bırakır fikir verin delircem 

6 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ben iki çocuğumu da gogusume salça s
(1,340 puan) tarafından
Deniyim bi canim cok sağol
-Reklam-
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Salça sürmeyi dene belki doğru Bi yöntem değil ama bende çaresiz kalıp yapmıştım hemenn kesildi meme delisiydi bide
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm deniyim cok tesekkürler
0 oy
(724 puan) tarafından
Göğsünü açamasına izin vermeyerek her dediğini yapmak da iyi değil sınırları çizmen gerek.Sen kararverdiğin şeyler olmaşı onun karar vermesine izin verdiğin şeyler olmalı.Kısaca çizgiyi çekecek olan sensin
(1,340 puan) tarafından
Canm açmıyorum ama inat bırakmiyor pesimi yine oyun oynuyoruz unutsun diye oyunu bırakip yine saldırıyor
(724 puan) tarafından
Saldırsa da emmek yok kızım istersen sana sarılabilirim ya da senbana sarılabilirsin ama açmak yk diyebilirsin.Her istediği olsun istiyorlar küçükler ama zamanla anlıyorlar.Ağlasa da hayır dendiyse hayır kalmalı.O nedenle birşeye hayır demeden önce iyi karar vermek lazım.Arkasında durunca zamanla anlıyorlar
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Ah ah aynıyım daha 13 aylık yaza biraktircam bende 
(1,340 puan) tarafından
Valla cok zor oluyor surekli emmek isteyince
(2,067 puan) tarafından
Zor olmazmi memem oyuncağı dediğin hb oyun arsında bile geliyor ayakta emmek istiyor ama kıyamıyorum daha küçük diye yaza bıraktıran ama Allah nasip ederse kav aylık sızınki
(1,340 puan) tarafından
16 aylık bende nisanda biraktirmak istiyodum o zaman 21 aylık olcakti ama şu aralar nedense surekli emiyor artk göğsüm acıyo o yuzden birakcaz
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Ablam sabır taşı diye bişi aldı aktardan ıslatıp memesine sürdü bı kerede kesildi yeğenim sütten 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm bende sorayim bi aktara sağol
0 oy
tarafından

3 çocuğumda da kırmızı oje sürdum:D ilk oğlumda bilmiyordum bana dediler sacm gelmişti ilk başta ama denemekten zarar gelmezdi gerçekten kırmızı oje sürdum gelir açar bakardı geri bırakırdı iki güne bırakmisti sonra 2 çocuğumda da öyle kestim rahatlıkla şimdi 4 cu çocuğum da yapacam büyüsun 2 yaşına gelsiN abileri de 2 sene emdi hep :P

(1,340 puan) tarafından
Anladm canım salça filan dedi arkadaşlar mantığı aynı sanırim renk farkli olunca çocuk korkup emmicek salça ise yaramassa seninkinide deniyim cok sağol

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 458 göst.
8 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 115 göst.
+1 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 82 göst.

410,741 soru

12,358,902 cevap

41,315 kullanıcı

Kategoriler

...