0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,529 puan) tarafından
Spiralden korkuyorum prezervatif artı geri çekilme dışında emziriyorum ilaç kullanabilir miyim Bir de iğne var O nasıl oluyor. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Geri çekilme prezervatif ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bu kadar şeye rağmen yine bebek olursa komple korunmayı bırakırım :D

(2,579 puan) tarafından
Zoru başarmışsın resmen bacım helal olsun :)
(7,036 puan) tarafından
Evet zoru değil 1000 de 1 basarmisim doktorum ve ebem hala dehşetle bakıyorlar bana :D ebem kendim igneni vurmasam inanmazdım dedi
(2,579 puan) tarafından
Bende vurdurdum 3 aylık ama yan etki yaptı iğne + hap + geri çekilme yapıyordum gözümü korkuttun vallahi :)
(7,036 puan) tarafından
Kız yok benim zaten sıkinti var zaten çözemedim bende iğne etki etmiyor galiba. :D
tarafından
Owww kız sus :D Allah olmayana versin İnşAllah

Bizimde patlamıştı hemen ella aldım ertesi gün adet oldum kazaya kurban gitmedim :D
-Reklam-
0 oy
(2,579 puan) tarafından
İğnenin yan etkisi çok fazla adeti tamamen kesiyor yada sürekli adet görüyorsun emzirenler için hap var onu kullan canım 
0 oy
tarafından
Deri altı şeysi 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Spiral denedim kanama yapti hap kullanmadim.sadece gericekilme 15 aydir bisey olmadi daha.sonrasi Allah kerim :)))
0 oy
(118 puan) tarafından
Ben prezervatif geri cekilme korundum 11 aylik bebekle 6 aylik hamileyim ama bunada sukur olsun iyikide kalmisim zor olucak ama ikisini bir buyuturum insallah Rabbim nasip ederse 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 115 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
0 oy
6 cevap 286 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,038 soru

23,674,171 cevap

309,782 kullanıcı

...