0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (13,371 puan) tarafından

E

image

rhan hoca işini iyi yapan ve alle akademide çalışan bir doktor. İşin ciddiyetini net ve vurucu ifade etmiş. 

6 Cevaplar

+2 oy
(7,936 puan) tarafından
Doktorun bu söyledigi hiç hoş olmamiş kadini daha cok strese sokup sigaraya teşvik etmis resmen daha normallestirilmis bi dille söyleyebilirdi yarin bir gün bisey olsa kadın bu psikolojiyle herseyi yapabilr hic dogru bulmadim
(13,371 puan) tarafından
Ben çok doğru buldum. Doğruları bazen tokat gibi çarpmak gerekir. Ve bir dr da bence net olmalıdır. Bunun yumuşatılmış hali olamaz demiş adam? Ani bebek kaybı nasıl yumuşatılır ki hem sebep sonuç ilgisi ile olanı söylemiş. Kaybederseniz de sorumlusu sizsniz demiş
-Reklam-
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Dogru demiş 11.hafta bıraktım 
(13,371 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın canım az içiyorum vs bahane değil demiş net şekilde
(7,620 puan) tarafından
Allahin emanetine hiyanet edemem
0 oy
(368 puan) tarafından
Çok severek takip ediyorum bu doktoru. Çok güzel anlatmış tebrik ediyorum onu 
(13,371 puan) tarafından
Ben de çok severim zahide hanımı banu hocayı Furkan hocayı
0 oy
tarafından
Bu paylaşımdan sonra bırakmıştır bence
(13,371 puan) tarafından
Umarım. Ben bağımlı değilim bilmiyorum ama sözüne kıymet verdiğim bir insan Erhan hoca
tarafından
Ben hamileyken eşime bile içtirmezdim
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Timsah gözyaşi derken??
(13,371 puan) tarafından
Evladını kaybetmeye sebep bir hamle ile sonuca zemin hazırlıyor. Timsahlar evlatlarını yedikten sonra sindirim esnasında gözyaşı döker ona atıfta bulunmuş
0 oy
(1,402 puan) tarafından

Erhan hocanın sıkı takipcisiyim bende gordum bu storysini 11 haftalik olduk bizde valla iyi demiş benim de kafama dank etti bu sözleri :woot:

(13,371 puan) tarafından
Beni örneği çekti açıkçası :) gısganç gadın keki paylaşımlarına da ayrıca gülerim Allah sağlık ile almayı nasip etsin canım
(1,402 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :) bende bu ara Tarkan paylasımlarına cok guluyorum :D hastalarinin dedigine gore de bir o kadar tam tersi insanı gerecek kadar ciddi bir adammiş 2farkli karakter gibi hayret :)
(13,371 puan) tarafından
Hadi ya bak onu bilmiyorum sanki hep çok eğlenceli biri gibi

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 654 göst.
19 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde tugcelna1 (7 puan) tarafından soruldu

410,723 soru

12,358,268 cevap

41,248 kullanıcı