0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Geçen yazmıştım bura karakolluk oldum ablamin sayesinde diye. Dün aksam konusu açıldı konuşurken biraz tepki verdim.  Ben naptim dedi kötü birşey yaptım sanki dedi. Bende dedim ki başkalarını kendi hayatına göre yön verip kullanamazsin. Küstü beni engelle dedi dedi .Ben niye engelleyim sen engelle dedim.  Niyeti beni kötü düşürmek galiba aaa beni engelledi işte filan diye anlatacaktı galiba engellemedim.  Muhatap olmuyorum kendi işi düşünce devamli yazar arar yardım ister akıl danisir benim işim düştüğü zaman tele cevap vermez yada geri yazmaz.  Hakikaten ablalik ne görmedim ben bunlardan . Hepsi birbirinden beter. Allah herşeyin hayırlisini versin gerçekten.  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız o nasıl abla öyle düşman basina
(3,794 puan) tarafından
Sorsan iyiyiz derler ama.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhatap olma canım gerekirse engelle boşver ulaşamasın sana
tarafından
Geçende yazdım diğer postuna haklısın canım en iyisi sert bir dur demek iyi yaptın sen inşallah daha bulaşmaz
(3,794 puan) tarafından
3 tane ablam var 3 u de birbirinden fena. Anca işleri düşerse ararlar birbirlerinin arkasindan kuyu kazarlar yanyana gelince ooo bi görsen ağzın açık kalır.
tarafından
Anaa 1 de değil Allah uzak tutsun hepsini Allah yardımcın olsun canım benim sen kendini uzak tut sana zararı varsa hepsinin
(3,794 puan) tarafından
Ben herkesin yüzüne pat diye vururum lafimi.  Sizin gibi yüze başka arkadan başka değilim dedim.
tarafından
Aman canım yüz olsa zaten utanırlar ama yok işte
0 oy
(6,340 puan) tarafından
Hep bi bafim olsun istemistim iyiki yk
(3,794 puan) tarafından
Abla kelimesini bizimkiler akrep olarak oynadı
0 oy
tarafından
Ablam yok ama keşke bana yardımcı olacak ablam olsun isterdim 
(3,794 puan) tarafından
Bende 3 tane var ama hiç ablam var deyip o hissi yaşamadım.  Hepsi dalavere peşinde

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 715 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 807 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nurrseda (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 394 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 732 göst.
20 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu

410,781 soru

12,360,953 cevap

41,528 kullanıcı

Kategoriler

...