0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (612 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Nasıl, nerde başladı ilk? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi bilgim yok canım postun üste çıksın
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bebeğim de yokta bende var ırsi olabiliyormus canım ailende herhangi birinde var mı ya da vücutta ki pigment eksikliğinden dolayı olabiliyormuş
(1,005 puan) tarafından
Bakıyorum canım
(1,005 puan) tarafından
Doktor vitiligo mu dedi
(612 puan) tarafından
Hayır daha goturmedim
(1,005 puan) tarafından
Bı gotursene vitiligo değil gibi sanki
(1,005 puan) tarafından
Resim attı m canım bak benimkine
0 oy
(1,336 puan) tarafından
 Bende var canim cocuklugumdan bu yana 
(1,005 puan) tarafından
Çoğalıyor mu canım ne kullanıyorsun benimde elimde göğsümde diz kapagimda var üzülüyorum ya çoğalıyor bu aralar
(612 puan) tarafından
Psikolojik olarak çok etkilendinjz mi acaba?  Çok özür dilerim böyle bişey sorduğum için ama kızım daha onyedi aylık çok endişeleniyorum onun için :(
(1,336 puan) tarafından
Zümrüşün Annesi. benimde kol ve ayak dirseklerimde kalçamda ve ayak bileğimde var suan hicbirsey kullanmiyorum cok doktor gezdim cok krem kullandim ama faydasini göremedim zaten kesin silinme tedavisi yoktu kremler sadece yayilmayi önlermiş sonra pes etmiştim zaten sonra mucize gibi benim 2. Dogumumdan sonra lekeler silinmeye basladi Allahin mucizesi

Derya deniz. Canim bende sizi üzmek istemem ama cok etkiliyordu beni küçükken elbise giymek denize gitmek istemezdim lekelerimi görücekler diye utanirdim :( Allahim sifa versin insallah ama simdi herseyin tedavisi bulunuyo simdikden caresine bak tam yayilmadan erken tehşis onemli tabi
(1,005 puan) tarafından
Psikolojik olarak bende etkileniyorum o ilerledikçe benim canım sıkılıyor moralim bozuluyor
(612 puan) tarafından
Tek düşündüğüm kızımın duyguları :(
0 oy
(1,005 puan) tarafından

image

bak benimki böyle nokta nokta elimde ayağımda diz kapagimda 
(1,005 puan) tarafından
Direkt böyle cikiyor kucucuktu böyle büyüyor
(1,336 puan) tarafından
Benimde boyleydi cok belirgin simdi ise soluk duruyo hamileyken hormonlardanmi bilmiyorum beyaz lekelerin ustu ten rengim olmaya basladı birde oraya odaklanmayın o zaman insan daha cok stres yapiyor. Insallah daha fazla yayılmaz sinir stresde cogaltabilir
(1,005 puan) tarafından
Evet stres yapma dedi doktor ama yapıyoruz işte umarım azalır hepimizinki
(1,336 puan) tarafından
Deniz deyra canm yorumda okudum daha doktor göstermemişsin belki baska bi durumdur o lekelenme farkli gibi
(612 puan) tarafından
Allah razı olsun ya inşallah başka biseydir. Allahım inşallah size de şifa versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimin annesi (10,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimin annesi (10,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
10 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,262 puan) tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,082 cevap

36,676 kullanıcı

...