0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim iki güne bir nöbete gidiyor artık şaşıyorum gece atıştırmak ne yapsam diye :-D güzel pankek istiyorum böyle pudingle falan yapan oluyor Muş 

3 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Pudingli pankek hic duymadim 
tarafından
Yani sonuçta uğraşıp yaptım xjkajshdm
(7,620 puan) tarafından
Yani 4 aylik bebeyle kek çırpsan daha kolaydi
tarafından
Ya dedim farklı birşey olsun sürekli kek tatlı börek yapiyordum eşim de sever öyle şeyleri yapmasam gece yemek için dışardan alır bende kendim yapmaua çalışıyorum işte cnm
(7,620 puan) tarafından
Cocukla zor oluyor
tarafından
Aynen öyle valla
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Pudingle  hiç duymadım acaba tatli mi demek istedin ? Ben genelde göz kararı yapıyorum tuzlusuna  dere otu koyarım bazen bazen peynir yada zeytin ufalarim  tatlısına bisey koymuyorum zaten içerisine reçeldi  baldi cokokremdi tatlaniyo  zaten diye
tarafından
Yaptım canım birazdan post açarım :-D muzlu puding bisirip balla çırpıp biraz soguttum sonra pankeklerin içine koydum
(1,207 puan) tarafından
Güzel  oluyosa ne mutlu tadı nasıl  bende deniyim bi ara çok tatlı olmuyomu  bide hem muzlu puding hem bal
tarafından
Canım post açtım bakabilirsin gayet gzuel oldu :-D normalde krem şanti ile yapıyordum ama evde kalmadığı için puding le denedim
0 oy
(303 puan) tarafından

image

Balım ben heep bu tarifle yapıyorumm hepp pofuduk oluyo hemde çokk lezzetli :) Ama ben rahatsız oldugum içiin şekerini bi kaşık atıyorum bide ununu 2 bardaktan sonra yavas yavas katmanı öneririm çünkü markadan markaya farkediyo 

tarafından
Canım yaptıktan sonra gördüm tarifi teşekür ederim bunuda denicem ekran alıyorum :-D❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 373 göst.
+2 oy
3 cevap 133 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,351 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 226 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu