0 oy
322 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (762 puan) tarafından
7,5 aylik bebegim bi haftadkr geceleri çığlık çığlığa aglayarak uyaniyo en son ki disi 2 gun once cıktı disten baska neden oyle aglat korkuyo mu acaba sakinlestirmekte cok zorlaniyorum cok agliyo bianda gecede defalarca basjna gelen var mi normal bi durum mu yoksa bi yeri mi agriyo hasta mi anlayamadim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aglama seklini bilmyorum cok fazla aglyorsa sakinlesmiyorsa bi yeri agryor olabilir ama bu aylarda geceleri cok sık uyanip aglamalari normal
(762 puan) tarafından
Daha oncede aglardi ama mizmizlik seklinde meme isterdi verince susar uyurdu bi haftadır bianda çığlık atip agliyo kitlenip kaliyo cok zor sakinlestiriyorum memede kabul etmiyo
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bol bol oku cnm korkutuyor olabilirler benim oglum da 8 ay 6 gunluk oda bu aralar aglayarak uyaniyor hic disi yok bide surekli inliyor ama gunduz hicbirsehi yok bir yeri agrisa gunduzde aglar diye dusunuyorum bol bol okuyorum ben 
(762 puan) tarafından
Bende okuyorum bizim 6 disimiz var aşırı salya akitiyo cesme gibi ama iste dedigim gibu en son dis 2 3 gun oldu gunduzde mizmiz ilgi istiyo ama uykudan kalkinca aşırı agliyo bende korkuyorum kitlenip kaliyo
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Benim de bazen kedi gibi ciyakliyor
(1,763 puan) tarafından
Evet bende veriyorum cnm ama tabiki dis olmadigi icin cok kucuk parcalar halinde mercimek kadar cigniyor ama kendi basina hicbirsey kemiremiyor :))
(7,654 puan) tarafından
Bugün ilk kez ekmek kabuğu verdim un ufak etti:)tam 8 olsun et balık tavuk düzenli vereceğim
(1,763 puan) tarafından
Ya ben veriyorum ekmek yemek sularina batirip yiyor ama cok kucuk :)) mercimek kadar yapip veriyorum
(7,654 puan) tarafından
Hic vermemistim bugün ilk kez verdim
(762 puan) tarafından
Amaann verin eline dissizde kemirir onlar desteksiz  oturmaya vasladigindan beri oturturum sofraya elinede bi parça ekmek o ekmegi kemirir bizim yemeklere saldirir kendisinede çorba yaparim o ekmegi kemirir ben o aralarda çorbasını veririm dişin avantajida elmayi soymadan veriyorum mesela icinden elmayi yiyor disiyle soya soya kabugu kaliyor ısırıp kabugunu koparmiyo :D
0 oy
tarafından
Teyzemin kızı da öyleydi valla hocaya götürdüler muska yazdı sonra rahatladı korkutuyorlar bebeği galiba 1 saat boyunca her gece aynı saatte ağlardı 
(762 puan) tarafından
Bizimde muskamiz ve kuranimiz bas ucumuzda muskayi ilk aylat kolikti aglama krizleri oluyodu o yuzden yazdırdık
0 oy
tarafından
Benımde oyleydı diş topu veya zeytınyaglı karanfıllı dışkere sürülen karışım var onu sür yatmadan bır anda sancı vuruyordur 
(762 puan) tarafından
Deniyim ya insallah ise yarar
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Bol bol felak nas ayetel kürsi oku bebeğine, uyumadan önce mutlaka oku. Bi yeri ağrısa sürekli huysuz olur sadece uykuda öyleyse korkmuştur bence 
(762 puan) tarafından
Gunduzde miz miz oluyo ama abartilcak kadar degil hani  ilgi istedigi icin ama gece aglarken kitlenip kaliyo korkuyorum
(11,033 puan) tarafından
Sen oku bol bol
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Canım 8. Ay atak ayı bence atak günlerini yaşıyor 8 ay atağı çok kötü oluyo 
(1,221 puan) tarafından
Aynen canım benim direkt aklıma o geldi sakin ol geçici bir süreç inşallah kolayca atlatrsnz tam doğum tarihi ne
(762 puan) tarafından
16.03.2021
(1,221 puan) tarafından
Kaç haftalık doğdu 40 haftadan hesaplanan lazm
(762 puan) tarafından
39+4 haftalık doğdu suanda 7 ay 12 günlük bi haftadir bu sekilde atak haftaso hesaplamada atak haftasina kalan 9 yaziyo daha girmemis mi oluyoruz
(1,221 puan) tarafından
Az kalmış erken başlamış olabilir bizimki de hep erkenden başlıyor
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Gece terörü diyorlar ismine kuzum. Gündüz etkilendiği bisi olabilirm yada uykuda korktuğu 10 gün falan sürmüştü bizde. Google gece terörü yaz olsa sakinketirme yöntemleri vardır 
(762 puan) tarafından
Bunu ilk defa duydum bende seyden supheleniyorum gunduz mesela ben mutfaga falan gidince arkamdan agliyo onu birakip gitcemi falan saniyo galiba bundan etkilenip gecede uyanıp yaninda goremeyince korkuyo mu acaba diye düşünüyorum
(2,423 puan) tarafından
Olabilir canım şimdi tam yalnızlık istememe zamanı sürekli göz çevresinde ister seni. Al pusetini falan mutfağa götür işin varken. Zaten büyüdüler mi istemiyorlar.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 470 göst.
0 oy
1 cevap 226 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 189 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
29 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (151 puan) tarafından soruldu

405,632 soru