0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından

Öncelikle herkese günaydın. 

Kızlar 22+2 haftalık hamileyim dün akşamdan beri bebeğimin hareket ettiğini hissetmedim :(Sadece gece bir kere hisseder gibi oldum ama emin değilim. Hamileliğim gayet iyi ilerliyordu hiçbir sorun yoktu. Inşallah bir şey yoktur :( Öğlene kadar yine hissetmesem doktora gidecem

7 Cevaplar

+1 oy
(106 puan) tarafından
Tatlı tarzında bi şeyler ye biraz canım sonra sol tarafına yat ve hissetmeye çalış... stres yapma her hamişin yaşadığı durumlar bi sıkıntı yoktur inşaAllah 
(3,135 puan) tarafından
İnşallah yoktur. Dün temizlik yemek falan derken hiç dikkat etmedim
(106 puan) tarafından
Yorulmuşsun o zaman canım sen yorulduğunda bebeişin de yorulur muhakkak uyuyodur ama yine de tedbiri elden bırakma... En iyi sen bileceksin.. Bişeyler yedikten sonra hissetmeye çalış hala yoksa kıpırtı bi kontrole gitmende fayda var kuzum
(3,135 puan) tarafından
Aynen canım yoruldum biraz ondan olabilir. Tedbiri de elden bırakmak olmaz. Bugün hiçbir iş yapmayacam sürekli bebeğin hareketini takip edecem
-Reklam-
+1 oy
(150 puan) tarafından
Ben assa yukari 1 haftaya yakin hissetmemiştim dediğin gibi gece yatınca cok az hisseder gibi oluyordum. Cok şükür doğdu hatta 2 ayligiz bi sıkıntı olmaz biiznillah tabi icin rahat etmesini istiyorsan git doktora
(3,135 puan) tarafından
İnşallah benimkide öyledir. Sanki şimdi yine tekme atar gibi oldu
(150 puan) tarafından
Benimde öyleydi canım ben istiyordumki kocaman tekme atsin onu atmayinca cok az hareketi tatmin etmiyordu. Ama unutms onlarda insan canlı yani bizim nasil bir gunumuz bir gunumuzu tutmuyorsa onlarda oyle.
(3,135 puan) tarafından
Birazda olsa içimi rahatlattın canım çok sağol. Dediğin gibi onlarda canlı
(150 puan) tarafından
Ne demek canim tedbiri yinede elden birakma ama icinide rahat tut korkma birsey yoktur hic icin rahat etmese doktora git baktir
(3,135 puan) tarafından
Öğlene kadar beklerim hareketlenme olmazsa giderim. Doktorum öğlene kadar var zaten
+1 oy
tarafından

Ben 24 haftalık oldum her gün bir olmuyor birde hareket ederken hiç hissetmiyorum. Korkma bence

. O kadar iş yapmışsın farkedemiyor ayakta iken insan. Hareket değil bazen baskı hissediyorum sanırım pozisyon değişiyor. Hareketlerin sertliği de gün gün farkediyor. Zaten detaylı ultrason cekilmedisen bu hafta çekil. Sıkma canını yoktur birşey. 

Anne hareket halindeyken de uyuyorlar ayrıca. :)
(3,135 puan) tarafından
Günlerdir ilk defa böyle olunca tedirgin oldum ister istemez. Önceki günlerde de detaylı temizlik yapardım sonrasında hissederdim. Koltuğu falan ittim biraz zorlandım ondan dolayı mi diye korktum.
Postu açtıktan sonra tatlı birşeyler yedim uzandım bir iki kere hareket hissettim çok şükür.
Ayrıntılı için ayın 23 üne gün verdiler. Çok teşekkür ederim canım yorumlariniz için
tarafından
Rica ederim bende arada 2 gun zayıf hissettigim oluyor sonrasında iyi vuruyor :) bende çok şey yasadim hep diken üstünde geçiyor. Rabbim kavuştursun saglicakla bizleri insallah
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum dediğin gibi sürekli diken üstündeyim bir şey olur korkusuyla ama bazende kendime kızıyorum bu kadar da vesvese yapma diye :)
+1 oy
(271 puan) tarafından
Canım korkma benim de oyle oluyordu bir gun boyunca hareket etmediğini bilirim ne tatlılar ne çikolatalar yedim ama oynamadı uyuyordur rahat ol:)
(3,135 puan) tarafından
İnşallah öyledir. İlk gebelik olunca ister istemez korku girdi içime. Postu açtıktan sonra tatlı yedim bir iki kere hareket ettiğini hissettim sonra uykuya dalmıştım:)
(271 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canim tatlı bisey yiyip bide sirt üstü yatmayı dene
(3,135 puan) tarafından
Öyle yapacam canım kahvaltı faslı bittikten sonra
+1 oy
(6,777 puan) tarafından
Kendini çok yorduysan ondan olabilir canım. Tatlı ye yat dinlen elini karnına koy ❣
(6,777 puan) tarafından
Çok şükür canım benim ❤❤kendini çok yorma ☺dinlene dinlene yap islerini
(3,135 puan) tarafından
Normalde dinlene dinlene yapardım da dün bir kereden hepsini yaptım
(6,777 puan) tarafından
Haftalar ilerledikçe agirlasacaksin canım biraz yap biraz yat☺☺ben öyle yapardım
(3,135 puan) tarafından
Öyle yapacam bundan sonra :)) çok teşekkür ederim canım
(6,777 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ❤❤❣❣
+1 oy
(1,351 puan) tarafından

Canım yorgun olduğunda bebek hareket etmez haftadanda çok değil 1 tane bitter cikolata ye birde visne suyu iç üstüne büyük bir bardak su 1 saat kadar sol tarafına yat insallah hissetceksin<3

(3,135 puan) tarafından
Sabah şekerli yiyecekler tükettim kahvaltı yaptım sonrasında hareketini hissetmeye başladım çok şükür :))
0 oy
(154 puan) tarafından
Bence vesvese yapıyorsun hiç kötü hissetmedim senin için 
(3,135 puan) tarafından
İlk hamilelik olduğu için ister istemez tedirgin oluyorum. Ve üç haftadan fazla oldu sürekli hissediyordum hareketlerini ilk defa bu kadar uzun süre hareketsiz kalınca insan endişeleniyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,441,066 soru

23,688,709 cevap

310,761 kullanıcı

...