0 oy
474 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Okula yeni baslayan kızım sürekli hasta oluyor. Okul acıldıgından berı bogaz agrısı öksürük hıc gecmıyor. Her türlü bitkisel seyler denedim. İyileşiyor 3 4 gün sonra tekrar hastalnıyor. Bugun yine kustu cok öksürdü. Propolis kullanmak istiyorum nerden alabilirim bagısıklıgı cok düşük:(

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eczanede  aktarlarda internette var kuzum beeo marka aldık biz görümcem de ben de herşeye hasta olan bir oğlum var 

Gmrümcemin oğlu da aşırı hasta olur o benden önce kullanmaya başladı yanında grip olsa bile biri oğluma bulamıyor diyor 

13 aylıkken kullanmıştım 6 ay 6 ay boyunca burnu bile akmamıştı oğlumun 28 aylık şu an 
tarafından
Keçiboynuzu pekmezi veriyorum cnm bal en dogalından alıyoruz dedem kendısı ılgılenıyor sekersız katkısız. Elimizden geleni yapıyoruz esımle sabaha kadar cocukların basındayız. Bende bu yol cok hasta oldum grıp gıbı bogaz agrım gecmıyor antibiyotik alıyorum suan. 1 yasında bebegım var emzırıyorum.
tarafından
Alerjik surup, balgam sökücu ilac verdı Dr onları verince cok daha öksürüyor
tarafından
Evet kuzum öksürmesi şuruplardan sonra çok normal öksürecek ki balgamı sökülsün uyumadan önce verme öksürük şurubunu öksürüğü arttırdığı için rahat uyuamaz dedi doktor öksürüyor diye üzülürken şuruptan sonra öksürünce sevinir olmuştum kuzum ben oh oh öksür annem öksür sök balgamını diyordum hele bide öksürüp sonra kusuyor du o zaman bayram ediyordum balgamı çıkarttı diye kuzum
tarafından
Evet cok öksürdü bıde kustu beraberinde balgam cıkardı baya. Nasıl buyuyecek bu yavrular annelik ne zormus ://
(181 puan) tarafından
merhaba beeo nun hangi urununu kullaniyorsunuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fikri olan yok mu 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Geçmeyen öksürük alerji belirtisidir bi doktora götür bence 
(25,193 puan) tarafından
Canım benim oğlanda öyleydi sadece öksürük yoktu saydıgın hersey vardı. 5 iğne kullandık antibiyotik hava makinesi aldık bizde 2 hafta hava verdim alerji şurubu allarset kullanıyoruz 3 ay kullanılacak. Ekstra ben çok bitkisel şey yapıyorum, soguk sıkım keçiboynuzu özü al sabah akşam içir 1 yemek kaşıgı öksürük balgam hırıltı hepsine birebir. Udi hindi yagı veriyorum öksürüğü anında keser balgamı hırıltıyı keser. Ekstra aktardan gül hatmi çiçeği al ıhlamur gibi demle içir ilk seferde etki ediyor gerçekten ve burnunu günde 4-5 defa serum fizyolojik sıkarak yumuşat, biz böyle kurtulduk
tarafından
Hepsinı yapıyorum cnm senın yorumunda gordum udı hindi yagı aldım 1 haftadır kullanıyoruz. Dunden beri antibiyotik kürler hazırladım taze zencefil bal karısımları yaptım. Bende bitkisel seyler cok kullanırım. Dedikleri nı uyguluyorum. Insaallah ıyılesır yavrum, cok sagol cnm Allah razı olsun
(25,193 puan) tarafından
İnşallah canım allah şifa versin sen düzenli yap iyi gelir inşallah evi de sık havalandır kokuya falan maruz kalmasın. Ben oğlanın yanında artık süpürge açmıyorum burdan bi arkadaş demişti oda baya etkili oldu bizde sonuçta toz kalkıyo tıkıyo
tarafından
Tamm cnm dikkat edelm. Bende hmn etkılenırım sigara dumanından tozdan öksürük baslar
(25,193 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim canım tozdan hemen hapşırırım
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Selma aydın arı ürünleri var ordan aliyorum grip olsada hafif atlattiyor canm bi bak netten istersen
tarafından
Tesekkur ederim Canım bakayım bı
0 oy
(2,206 puan) tarafından

image

Bu tamamen bitkisel, arı sütü tadı da güzel.. bir yakınım doktor o önermişti bana.. oğlum 2 yaşında iştahı olmazdı hastalanırdı vs bu toparladı şükür.. Ama siz Yine de doktorunuzdan onay alıp öyle verin 
0 oy
(61 puan) tarafından
Eczanede ve aktarda satılıyo canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya_42 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,535 soru

23,818,580 cevap

318,182 kullanıcı

...