0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Günaydın kızlar 2 sorum olacak 

Şimdi benim goguslerimde kitle kitle sutler var onlar gelmiyo kanallar mi tıkandı acaba? Çünkü oralar hep aciyo sızlıyor çok hassas ama kizarik değil mastit değil yani.. ama sutler daha farklı renkte mesela yumuşak yerleri sikiyorum biraz daha açık beyaz geliyorsa ordan koyu beyaz geliyo..

2. Sorum da goguslerim çok büyüdü ve sarkık gibi duruyo emzirme dönemim bitince eskisi gibi küçülür mu sizce bazıları küçülür diyo ama bilemedim..bu konu hakkında bilgisi olan bar mı?

Bu da bonus soru..:)

Doğum yaptığımda başlarda içerde sanki bebek bar gibi hareketler oluyodu şimdilerde de ara ara yine oluyo bu ne ya iç organlarım mi genlesiyor acaba:)??? Kafamda deli sorular 

8 Cevaplar

0 oy
(1,932 puan) tarafından
Son sorudan başlıyorum bebek yeni çıktığı için Rahim kendini toparlayana kadar devam eder kolay değil 9 ay sonuçta 

Göğüslere bende care bulamadım sarkık ve sönük oluyor benimkini ne yapsam diye düşünüyorum care bulursan banada söyle canım

Mastit olayını hiç yaşamadim sutum az olduğu için zaten bebegimederim 3 ay tek yetmisti gen3lde o kalan sütü sağın beb3ge vermeyin diyorlar
tarafından
Cevabın için teşekkür ederim canım ama mastit değil böyle kitleler var süt birikintisi gibi oralardan süt gelmiyo sanki yani
(1,932 puan) tarafından
Bi sağ canım belki g3lir
-Reklam-
0 oy
(2,561 puan) tarafından
1. Soru cevap cnm  kitle süt dediğin o süt torbası orda  süt birikiyor ilk süt açık gelir sonra yağlı süt geliyor ilk 5 dk ağız sütü yani ( daha çok su olan  bebegin su ihtiyacını ) karşılar sonradan köyü beyaz gelir 

2.soruna cevap ben 9 ay once  dogum yaptim sütümün azlığından mama verdim mamaya alıştı 6 ayda kesti tutmadı eskisi gibi  değil göğüslerim biraz sarktı tabi  ama emzirme döneminde dah şekil oluyor ve büyük oluyor ..

3. Soru cevap oluyor cnm öyle lohusa depresyonu. 

Umarım yardim ci olmusşumdur 
tarafından
Sağolasın canım 1. Sorumun cevabında gelen beyaz sütle ilgili şunu diyeyim onlar gelmiyo bebek boş boş cekiyo farkettim acaba süt kanallarim mi tıkalı diyorum...
0 oy
tarafından
Sarkık kalır emzirme sürecin artarsa tabi
tarafından
Nasıl yani......
tarafından
Emzirdikce sarkar yani
0 oy
(996 puan) tarafından
Banyoya gir sicak su beyaz kalip sabunla guzelce masaj yapa yapa gogsunu bosalt surekli bunu yap rahatlarsin emin ol 

Banyodayken yada cikar cikmaz kene ucundan hafif tut ve assagi dogru salla gecer merak etme
tarafından
Canm sıcak su ile yapıyorum ama tekrar oluyo özellikle bebegimin emmedogi geceler
(996 puan) tarafından
Bebegin emmedigi zaman dagmalisin gigsunu
Korkma sutun bitmez
Sagmazsan gogsun hem sana agri verir hem dutun cekilir
Demekki sutun var ondan oluyo
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Ilk soru hakkinda fikrim yok malesef. 2.soru evet gogusler kuculutor ben cok sikayetciyim bu durumdan zaten kucuktu ne guzel istedigim boyuta gelmisti hamielikte ve emzirirken memeyi kesince sondu avuc doldurmaz sonra 2.ye hamile oldum yine guzel oldu dogum yaotim simdi emziriyorum suanki hali tam ideal ama sutu kesince yime soncek kuculcek :( silikon istiyorum bende hatta :ermm:

Son soruya gelince benim 2dogumda sezeryan ilkini hatirlamiyom ama bunda olmustu dogumdan sonra icimde bisey oynuyordu boyle hamile gibi yine hareketler oluyodu

tarafından
Aynen aynen sanki içinde bebek yine tekme atiyo.. göğüs büyüklüğüne gelince bak sukret haline benimkiler 90 di şimdi kocaman oldu bebegimi emzirirken çok zor oluyo inan her şeyin normali iyi kocaman oldular sirtim agriyo vs çok sorun büyük göğüs
(3,148 puan) tarafından
Aynen orasi dogru ama benim hamilelikte emzirirken filan guzel normal oluyo yeterli derecede emzirmeyi birakinca yumurta kadar kaliyo bildigini 12 13 yasinda yeni gogusleri cikan kizlar gibi 75 beden takiyorum normalde zor dolduruyo dumduz duruyo kiyafette erkek gibi esimde 1 2 sefer dalga gecti cok kafama takiyorum :(
tarafından
Hmm haklısın o kadar küçük de tabi insanı sıkar
(3,148 puan) tarafından
Aynen iste kimi buyukten yakınıyor kimi küçükten napcaan bebisler saglikli olsunda ♡
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bi tek son sorunun cevabini biliyorum doğum yapmadım çünkü 2si için yorum yapmiycam. Rahim kendini topluyor o yuzden oluyor 
tarafından
Sağolasın cnam benim
0 oy
tarafından
sarkmamasi icin ben emzirirken dahi destekli sütyen kullaniyorum son soru da rahmin eski boyutuna dönmeye çalışıyor uc ay oldu dogum yapali benim de ara sira hareketler oluyor karnimda
tarafından
Bende takyoeun ama inşaAllah ize yarar sağol canim
0 oy
tarafından

O sert kisimlara havlu koy ve elinle sağ. Sonra ateş yapar sana bosaltamazsan. O hareketler bende de oluyodu. Sanki tekme atmis gibi karnimi tutuyodum ikide bi :D

tarafından
Aynen öyle ateş yapiyo halsizlik yapiyo  bende diyorum içerde 1 tane daha kaldı heralde bebek:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,495 soru

23,621,620 cevap

306,838 kullanıcı

...