Dün akşam annemle konuşdum amcamın hanımı yengem vardı onunla konuşmuşduk gelecem bir sorun olmassa dediydi anneme demiş ben gelemiycem umreye gidiyom diye annem ev işine ve bina temizliğine gidiyo gitmese olmaz sen yanımda kal bir gün yeterli dedim kalamam izin vermezler dedi kızkardeşimde yeni işe girdi oda gelemez görümceyede mesaj attım sen gel yıllık izin alda diye hiç yanaşmadı bile valla benim kimsem yokmuş yaa zor günümde sanki yılllancaksınız yanımda allah ım biran önce doğum olsada evime gelsem de atlatsam şu günlerimi offffff
Annemi aradım kızlar birazda sitem ettim tek başıma napcam ben orda sende yoksun bana bu çocuğu neden yaptın diye demedigini bırakmadın birazda vicdanın olsun diyerekden oda ben senin çocuk yapmana ne karışırım sadece bakamazsınız diye korkuyorum diyo anlıyorum bizi çok zorluklarla büyüttü ancak benim evladım dan öte bir sorunum yok lütfen beni bunaltma az kaldı zaten üzerime gelme dedim ben gelirim ama biliyon merdiven silmeyip işe gitmesem bile akşam bina çöpleri var gitmesem hemen azarliyolar beni görmedin mi hiç dedi ancak sabah kalırım ama gece kalamam diyo görümceyi arıycakdı bakalım onu çağırcak bulucam birini geceli gündüzlü söz dedi birazcık olsun içim rahatladı vallahi kac gündür kafayı yiycekdim haaaa şimdiye kadar böyle deseydi ya düşünmekden beynim bulandıydı rabbim kimseyi yanlız bırakmasın çok zormuş kızlar hemde çok
Ben gönüllü olarak refakatcin olmak isterim
Ben kaynanama dedim hastanede sen bize bakacaksın biran önce iyileş vs dedim. Masaja gidiyor 3 ay var ama başkada kimsem yok. O gelmezse yanarız aynı durumdayım annemler gelemiyor.
1,493,022 soru
24,395,149 cevap
349,673 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın