0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hiç olmamıştı bugüne kadar sanırım ıslak mendilden oldu ya t ile başlayan bir krem vardı herkes öneriyordu neydi

5 Cevaplar

+1 oy
(15,936 puan) tarafından
Keşke bı doktora götursen kafana göre krem surmektense........
tarafından
Yani sağlık ocağı çok uzak başka sebebler de var ne demek ne alaka
(15,936 puan) tarafından
Sana özele götür demiyorum farkındaysan kafana göre krem sürme bebeğine diyorumm zaten o kremi reçetesiz alıp para vereceksin Tamam sustum nasıl biliyorsan onu yap inşallah bebeğine zarar gelmez yazık gunah
tarafından
Ya ne diyorsun sen ne zararı ? Herkes kullanıyor doktor öneriyor paradan mi bahsediyorum ben ne içinde olduğumu bilmiyorsun .yardım istedim can sıkıntısı degilv
(15,936 puan) tarafından
Canim anlamiyosun galiba bebegin özel bölgesine daha ne derdi var bilmeden mantar deyip kendi kafana göre krem sürme diyorum yan etkisi olur belki daha kötü olur
(1,863 puan) tarafından
Arkadaş yanlış bişey söylememiş özel bölge ve hassas biyer olduğu için sıkıntı olabilir diyo yan etki eder bişey olur en azından doktor görse hem için daha rahat olarak kullanirsin
-Reklam-
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Travazol canim
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Travazol sanırım sağlık ocağı bir krem daha veriyor ikisini kullanınca çabucak geçiyor bı götür istersen 
tarafından
Sağlık ocağı çok uzak malesef tekim imkanım yok
0 oy
tarafından
Travazol krem ama yide bı doktora gösterin
tarafından
Ayın 4 ünde randevu tek başımayım imkanım yok daha önce goturmeye
0 oy
(135,284 puan) tarafından
travazol dedigin crem ama oyle dr demeden kullanma daha kotu olabilir
kafam agridan kopuyoda bi parol icmeye korkuyom bazen insanlarda iyi cesaret var
tarafından
Herkes bebeğine kullanıyor doktor öneriyor ne bu kadar sorun yapıyorsun ya
randevuyu bekleme daha 1 hafta var 4 ne acile gotur
tarafından
Babası disarlarda sürtüyor hastane sağlık ocağı çok uzakta
yaa bak dr demeden mantar teshisi koymussun bide bebek vajinasi onemli bi organ dr sormadan kullanma diyoruz kotu bisi demiyoruz sürü psikolojisi gibi herkez kullaniyo bende kullanim demek hata

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 246 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
29 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu

410,957 soru

12,367,035 cevap

42,107 kullanıcı

Kategoriler

...