0 oy
2,706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

7 hafta 6günlük hamileyim.Eşim beni hiç hamileymiş gibi görmüyor.miğde bulantilarim aşırı derecede var üstelik hamilelik nedeniyle antidepresan ilacı kullanırken aniden bırakmak zorunda kaldım onun sıkıntılarını yaşıyorum.geceleri ağlarıyorum ağlıyorum diye beni azarliyor.miğdem bulanıyor ona rağmen yemek yapmaya çalışıyorum çorba niye yapmasdın diye kızıyor.evde desen temizlik doğru dürüst yapamıyorum.ustune üstünlük her yeri kül yapıyor senin evde işin ne temizliyceksin diyor.çok kötü vücut ağrılarım var doğru dürüst uyuyamıyorum sırtımı yatağa koyamiyorum.masaj yapiver diyorum.ne masajı daha bebek yok ortada bunlar senin uydurman sırf nazini çektirmek için yapıyorsun benim annem hamileliğini şöyle gecirmiste benim annanem hamileliğini böyle gecirmiste diyip sürekli benim söylediklerimin gerçek olmadığını söylüyor.işten gelincede yemek yiyip hemen online oyun oynuyor.halimi hiç anlamıyor benim.muzdan bile migdem bbulanıyor diyorum muzun kokusu mu var bilerek yapıyorsun diyor.gercekten kendimi çok değersiz hissediyorum bu çocuğu sanki tek ben yapmışım tek benimmiş gibi davraniyor.neden bunca sıkıntıyı tek kadınlar çekiyor.onlar arkalarına dönüp rahat rahat uyuyabiliyorlar hayatlarını yaşıyorlar.

25 Cevaplar

0 oy
(7,930 puan) tarafından

Canım seni çok iyi anlayabiliyorum ben de antidepresan kullanıyordum. Hamile kalınca bıraktım.tüm duygu yoğunluğu ve sarsıntısı iki kat yaşıyorum  12 hafta 2 günlük oldum. İlk başlarda midem bulanın a sarılır lavaboya arkamdan gelirdi. Ev işlerinde yardım ederdi. Ben alışamadım hala hamileliği o alıştırdı. Ne benle ilgilenir ne de ev işine yardım eder......

Allaha dua etmek dışında elimden bir şey gelmiyor.

Ağlamaları yoğunsa psikatriye veya psikologuna muaneye gitmelisin bence...

Annesiyle kıyaslıyor Bi işe yaramıyor Bi işin ucundan tutmuyorsa çağır Bi yakınını Bi kaç gün yanında kalsın. Sana da değişiklik olur. Al kocanı karşına konuş. Düzelme göstermezse ver çantasını eline bassın gitsin anasının yanına düzelince aklı başına gelince gelsin geri... 

Benim enyakın Bi arkadaşım gelecek ama 15 tatili bekliyor ... 

-Reklam-
0 oy
(507 puan) tarafından
Neden bu kadar abartiyoosunuz dogum yapacağım gece bile eşime yemek verdim ara sancılar la ilk dogumumdu bilmiyordum sancı geliyordu duruyorum geçince yemek hazirliyordm yemeğini verdim odama geçtim sancılarını çoğaldı onlar yemek yedi çağırdım geldiler hastaneye gider gitmez doğuma alındım ve kaynanmda yanımdaydı evi hergun temizledim her işi yaptım takı doguracagim ana kadar  hanımlar yatarak olmaz iş yapın gidin gelinki dogumunuz kolay olsun açılmamış olsun ben kendim 8 santim açıklamayla hemen doğuma alindm
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Bılıyomusun Allah affetsın okurken dedım kı o bebek hayata gelmez bu kızda bu adama sıttırı basar.Böyle adama çocuk mu verilir böyle adamdan çocuk mu yapılır.El üstünde tutması gerekırken davranıslara bak sınırım oynadı.Kuzum Allah sana sabırlar versin.12.haftaya kadar sabretmen lazım eger cok kotu olursan 8.haftsdan ıtıbaren ılac alabılırsın bulantı ılacı kullan.
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Ya kızlar nerden buluyosunuz eskı postları da yorum yapıp ortaya cıkarıyosunuz naptı acaba bu kız durumu duzeldımı ki
0 oy
(17 puan) tarafından
Sen de ona o yokmuş gibi davran. Değer verme. Ben bi ara öyle yaptım sonra düzeldi. Bi beklenti içine girme. Senin için daha iyi 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 908 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaydn (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 307 göst.
27 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 729 göst.