Para
Para bitince
Daha doğum anım gerçekleşmedi beklemedeyiz
Sigarası adafafaf
Sabah uyandım sancım var ama ben ertesi günü sezeryan günü almıştım felan, neyse bi ağlama tuttu beni nasıl ağlıyorum korkudan sancıdan kocamsa karşımda gülme krizine girmişti, hele annesini arıyor işte diyor karımı hastaneye götürecem sancısı var doktor gelin dogumdur ameliyathaneyi hazırlatiyorum diyor benimki annesine diyorki durun hastaneye gidek dogurursa haber veririm ben size
Bizimki onun yedigi bi peynir var o bitince krizlere girer sjjsjsjsji İkincide de, ogluma dogum yapacagim zaman 36. Haftada bi gece sancim tuttu, o gun de aksam yemeginde ayiptir soylemesi tavuk kizartma patates pilav yedim, ustune tatli yedim ustune misir patlattik yedim falan tika basa doluyum. Sanci baslasi hastaneye gittik sezeryana giricem anestezi verecekler ama karnim o kadar tok ki veremiyorlar. Hemsire geldi doktor geldi anestezist geldi 738383 kisiye o gece saat kacta ne yedigimi aciklamak zorunda kaldim sjsjajajajjs her gelen en son saat kacta ne yedigimi soruyosu sjsjajaj
Tereyağı bitince çünkü yemekleri tereyağ ile yaparım
Sıvıyağ kek veya kızartma da kullanırım yemeklere de 1 kaşık koyarım öyle
Kilosu tereyağının 95 lira olmustu en son aldığımda
Bende küçük kızıma doğuma girdim 16 dakika içinde oldu bitti bende kızımda çıktık hemen normal doğumdu eşim kapıda teyzem eltim filan ne dedi doğurdun mu tavuk muydun la hemen çıkardın dedi şok oldu adam hemşire de ne güzel işte dedi ama.adam hala şoktaydi
Büyük kızımda da çıkar çıkmaz doğumdan bana tulumba tatlısı al bide kuşbaşı pide yaptır demiştim yanımdaki hasta ve yakınları şaşkın şaşkın kız bir yerine yat önce dediler ne edem ama canım istedi
Bebek bezi:D :D ki daha yeni basliyoz oglum 2 bucuk aylik cunku
Kontrole gittik doguruyosun dedi doktor normal de sakaci bi insan oldugum icin kimse inanmadi bana annem de dahil
1.Ekmek bitince çünkü ekmeğe o gider
2.komik an çok var da aklıma gelmiyor valla
1= herşey
2= doğum sancım çok fazlaydı. Ve benimki riskli gebelikti . Bulunduğum ilçeden ile gönderdiler. Arabanın muayenesi yok . Sancım çok . Başka araba yok mevcur gittik. Yolda çevirme vardı polis şansa durdurdu. Benimde sancı üstüne sancı. Tam polis ehliyet istedi yine sancı geldi bağırdım eşimin bacağını sıktım. polis bana bakınca acıdı geçin dedi. Cezadan yırtık
Evde en cok siviyag bitince uzulur bi de sigara
1,487,936 soru
24,323,010 cevap
345,384 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın