+1 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
KIZLAR 20 AYLIK KIZM VAR MALESEF SALLIYORUM AYAGIMDA COK GEC YATIYOR SIZLER NSL YATIRIYORSUNZ ONERIRNIZ OLAN VARMI 6 AY SONRA DOGUMUM VAR BEBEG DOGMADAN KIZIM KENDISI UYUSUN ISTIYORM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

5 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından
Benimki de baya büyüktü salliyordum. Uyku saatleri belli mi ? 

Bizimki belli olmasına rağmen ilk başta çok diretti 
(483 puan) tarafından
Ay ins cagresi olur cnm allah razi olsun cok saol
(15,063 puan) tarafından
Dene bak kesin umarım yardımcı olur kuzum 30 dk erken götür mesela ki tam uyku saati geldiğinde uyusun.
(483 puan) tarafından
Denim canm kdnisi uyur cok iyi olur valla vnm
(15,063 puan) tarafından
Hayat kurtarıcı birşey bu kendi kendine uyuması 15 aylıktı salla salla yerine götürürken uyanırdı çok üzülürdüm sinirlenirdim el kadar bebek birşey de anlamıyor ki anlatsam yatsa yok. Bana da burdan bı arkadaş yardımcı oldu sağolsun bunları söylemişti öyle bıraktık bizde.
(483 puan) tarafından
Denicem canm ins faydasi olur
-Reklam-
0 oy
(164,081 puan) tarafından
egitim sart    
(483 puan) tarafından
Nsl olcak bilmiyorm iste
(164,081 puan) tarafından
egitmenle
0 oy
(16,055 puan) tarafından
Bazen emerek bazen yanıma yatıp bazen sallanarak uyuyor ama en uzun 5 dk sallıyorum açıkçası maşallah diyim uykusu düzenli 
(483 puan) tarafından
Emziriyordm daha erken daliyordu hamile okunca biraktim telfonfa muzik acip sallayarak yatiriyorm tlfonu kapatsam kalkiyor yoksa gece uykusu iyi en gec aksam 9 da yatar
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Benim kızımda 20 aylık emerek uyuyo bakalım memeyi nasıl bıraktırcağımı düşünüyorum bende 2 3 ay sonra...
(483 puan) tarafından
Bnm kizimda emerek uyuyirdu hamile olunca biraktim cnm
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Canım uyku düzeni nasıl saat kaç aralığında uyuyor önce onu hesapla benim oğlumda  misal veriyim benimkide 20 aylik sabah 8 gibi kalktığı  için 12 yada 1 gibi falan uykusu gelmiş oluyo tabi yeni değil kaç aydır öyle kendisi olduğu yerde uyur alır yerine koyarım  . Yada bazen uzanirim  gelir yanıma yatar cok TV ye bakan bi çocuk değil ama uyuyacağı zaman bakiyo o ara dalar . Tavsiyem yatma saatine yakın onunla daha bi oyna yorulsun  sonra kendi haline bırak dikkatini çekecek şeyleri ortadan kaldır ilgisi uykuya kaysın yani kendi kendine uyur belki oda
(483 puan) tarafından
Canm sabah 7 8 de uyanir sabit saati aksam 8 yada 9 en gec yatar ya cok ahreketli uykusu olur gozlerini ovalar oglen uykusu hic yok malesef
(1,208 puan) tarafından
Ya öğlen yatsa senin icinde onun içinde daha iyi ama eğer yatmiyorsa  aslında kolay değil mi . Hani biraz denelenip  yatmiyomu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 300 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.