0 oy
1,051 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,492 puan) tarafından
Bazen diyorum ki hic dunyaya gelmeseymişim keşke çile cekmeyemi geldim bu dünyaya neyse gelelim konuya görümcem gelicekmis bize kalmaya esimle bu aksam telefonda konusurken duydum esim diyodu bizde toplaniriz her aksam esimin bekar kardesi bizde evli kardesi burda burasi kizilay gibi herkes gelcek bana bende dedimki cocugun dis donemi her gun huysuz aksam olsunda bir an once yatayim diyorum bide hizmetmi yapicam bu halde ya basladi bagirinmaya evini yemicekler diyo ya insan bi dusunur sabahin 6 sında kalkiyorum gece 2 ye kadar cocuk uyumuyo bazen ben misafir agirlamak zorunda degilimki bide bana demezmi cocugun mamasini verince duruyo nerde duruyo sizinde cocuklariniz var bilirsiniz dis dönemini insani ne kadar yiprattigini gercekten biktim artik ya herkesin evi yuvasi ayri ablasi 10 gun kalicak bizde ben 10 gun boyunca insanmi agirlicam burda gercekten bu sülaleden bir an once kurtulmak istiyorum o derece biktim artik bazen diyorum ki boyle insanlara keske cocukta olmasaydi simdi aranizda beni lincleyenler olur her zamanki gibi 

46 Cevaplar

0 oy
(1,413 puan) tarafından
Başlığına ithafen diyorum haksızsam haksızsın deyin demişsin ya cvblıyorum

- Evet,Haksızsın.!
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Görümcen kaldığı zaman destek olmaz mi sana en azından bebeğe baksa çayını yemeğini işini gücünü yaparsın 9 aylık olmak üzere kızım biri gelse kalsa işime gelecek kadar yoruldum tabi gelen insanın huyunu bağlı benimkiler inde kötü huyları var ama destek olurlar gelseler
0 oy
tarafından
Görümce nasıl biri bilmiyorum ama yemeğe bulasiğa işlere yardım ederse sorun olmaz bence
0 oy
(8,087 puan) tarafından
Yani madem bu kadar huzursuzsun boşan. Evlenmek sadece bir kişiyle olmuyor maalesef. Ailesiyle de evleniyorsun. Bunu önceden de bilmen gerekiyordu. Haksızsın tabi ki. Bir on gün dayanamayacak mısın ya? Misafirperver de değilsin o zaman

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 396 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

409,117 soru

12,296,006 cevap

38,326 kullanıcı

Kategoriler

...