Bazen diyorum ki hic dunyaya gelmeseymişim keşke çile cekmeyemi geldim bu dünyaya neyse gelelim konuya görümcem gelicekmis bize kalmaya esimle bu aksam telefonda konusurken duydum esim diyodu bizde toplaniriz her aksam esimin bekar kardesi bizde evli kardesi burda burasi kizilay gibi herkes gelcek bana bende dedimki cocugun dis donemi her gun huysuz aksam olsunda bir an once yatayim diyorum bide hizmetmi yapicam bu halde ya basladi bagirinmaya evini yemicekler diyo ya insan bi dusunur sabahin 6 sında kalkiyorum gece 2 ye kadar cocuk uyumuyo bazen ben misafir agirlamak zorunda degilimki bide bana demezmi cocugun mamasini verince duruyo nerde duruyo sizinde cocuklariniz var bilirsiniz dis dönemini insani ne kadar yiprattigini gercekten biktim artik ya herkesin evi yuvasi ayri ablasi 10 gun kalicak bizde ben 10 gun boyunca insanmi agirlicam burda gercekten bu sülaleden bir an once kurtulmak istiyorum o derece biktim artik bazen diyorum ki boyle insanlara keske cocukta olmasaydi simdi aranizda beni lincleyenler olur her zamanki gibi