0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından
Gecen kaynanam gile gittik orada uyuduk kizim odasina kendi giden yatan bir cocuktu kaynanamda gec saatte zor sallayarak uyuttum yanyanda uyuduk bide tam uzandim yerime kiz nasil bağırıyor gözleri kapalı sabaha kadar abartisiz uyumadi agladi sakinlestirdim agladi 2 hafta oldu eve geçeli evde 2 gundur maşallah eski halimize döndük ama bugün kaynanamlar bize geldi ve cocuk uyumadi az once uyuttum simdi yine bagiris cagiris uyandi zor sakinlestirdim ayagimda salliyorum kaynanamin istemsizde olsa nazari değiyor diye düşünüyorum bu kadari tesadüf olamaz bundan onceside vardir da uzundur. Bide gorumcemin kiziyla aynı yasta gorumcemin kizi geriden geliyor herseyiyle oda devamli der asya boyle yapamıyor seninji boyle işte asya hastadır falan filan ve bu gece yine bagirmaz uykusunda dedim kizimda yine ayni simdi salliyorum ne yapmalıyım kizimda 2 yasinda maşallah nezaketlidir de teşekkür ederim rica ederim verir misin lütfen seni seviyorum anne gibi seyler der yemeğini kendi yer uyur falan birtek tek oyun oynamaz

3 Cevaplar

0 oy
(449 puan) tarafından
Cevap verwn yokmu
(1,364 puan) tarafından
Yani nazara inanmiyorum ben. Her anneye kendi yavrusu guzel gelir de hani boyle ayagi kaydi nazar, uyudu nazar, uyandi nazar.... bi defa boyle dusunup o kötu enerjiyi cekmek bile rahatsiz edici olabilir. Hani ben şey olarak bakarim bu nazar konusuna  kim ne yapsin senin cocugunu gibi dusunurum. Belki ben icimde kotuluk dusunmem kimseye, kimseye ozenmem, kendimi, cocugumu kimseyle kiyaslamam belki ondandir ama neticede insanin kimyasinda olan birseyi hemen nazara baglamak anlamsiz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Naz Felak ayetel kursi dualarını okuyun 7 'şer kere. Rabbım.sifa versin 

Babanesi çok seviyorsa sevgiden nazar olabilir . Kötü dusunce için değildir. Ki anne babanın bile evladına nazarı degebiliyor. 
(449 puan) tarafından
Yok yavrum kaynanam kizlarina biraz fazla düşkün haliyle oluyor torunada yansıyor muhakkak cevrende görmüşsündür yoksa kaynanam kotu biri değil
0 oy
tarafından
Çocuklara bol bol okumak çok iyi geliyor hemen nazar değiyor hatta annenin babanın bile nazari değiyor severken 7 kez ihlas,Felak Nas,Ayetel kürsü ,kafirun , 3 kez de Fatiha okuyun şifasını görürsünuz inşallah hatta nazar duası var kısa bunlarla birlikte onuda okursanız daha iyi olur geçmiş olsun 
(449 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum uyguladım insaallah dalar uykuya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu