0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Kızlar şöyle açıklayayım hesabımız birlik çalışanlar kaynım evlendiği için herşeyimi sıfır aldı önceden birlik oturduğumuz için diğer tüm eski eşyalar bana kaldı kndime sadece beyaz eşya alabildim bide istemediğim yatak odası takımı aldım o kötü eşyalar kaldı şimdi koltuklar hep kırılmış değişmek istiyorum kaynım yok önce borcumuz bitsin diyor borç bitmesi en az 10 yıl sürer bnde gençken heves etmişken almak istiyorum ama olmuyor kızlar içimi dokeyim dedim eşimde küçük kardesinin sözü ile hareket ediyor

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bizde 9 yıl birliktik kaynimlarla büyük kaynım ve ailesi har vurup Harman savuruyordu biz diğerleri hep geride kalıyoduk düşün 2 yıl kırık cam çerçeveleriyle yaşadım ama çok şükür eşim dayanamadı daha 3 yıl önce ayrıldı onlardan evimide yeniledim eşyalarımida kimse müdahale etmiyo artık buzde gönül rahatlığıyla yapıyoruz herseyi darısı basina cnm
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından
Babayls hesap bir olması neyse kaynınla olması kötü şimdi bir elti çıktı basına iyice arada bu tarz konular dönecek 
0 oy
(593 puan) tarafından
Öyle şeyde mi var :)) birlik oturan varda hesap birlik ilkk kez duydum 
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Kaynana neymiş senin evinde ki eşyadan herkes yerini bilse ne güzel olur 
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Kaynınla hesap neden ortak ki beraber mi çalışıyorlar
0 oy
tarafından
Walla canım sende al borç varmis zaten yine ödenir. Ortak kullanırken kullaniuordu eşyaları simdi kendine iyisi size kötüsü olavak

Eşini kandır ne istiyorsan aldır.bence seninde hakkın. 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ayirsinlar hesaplari oh ya ne ala onlara 0 olsun siz odeyin sana gelince yok. İkisinin borcu beraber odenir 2 güne ölmayedegim ne malum de esine. Bi on binde siz borc yapiverirsiniz 
0 oy
tarafından
Hesap ortaksa eğer alınan eşyalar da ortak olunmalı bence. Yani birine yemek masası alınıyorsa diğerine de alınmalı böyle yürür ancak ortak hesap işi. Eşin neden tamam diyor ki bu duruma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 384 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Dilaraysun (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,244 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 284 göst.