0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,054 puan) tarafından

Kızlar bir haftadır diyetteydim 1.5 kilo filan verdim sonra bunu gördüm buna başladım bugünden itibaren kullanayim işe yararsa yazarım burayada (not reklam değildir reklamını yapmıyorum sadece deneyip göreceğim);)

image

5 Cevaplar

+1 oy
(134,542 puan) tarafından
boyle seylere kullanmak cesaret isi ilerde kalp bobreklere falan zarar veriri hep diyorum en iyi kilo verdirici yontem diyetisyen insanlar bosa okumuyo 
(2,054 puan) tarafından
Bende karsiydim ama Sevda dememek istiyorum bakalım ne olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hade hayırlısı olsun canım umarım verirsin kilocuklari 
(2,054 puan) tarafından
Teşekkürler insallh canım
0 oy
tarafından

İnşaallah işe yarar 

(2,054 puan) tarafından
İnşallah deneyip sonucu yazacağım inşallah
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Elindekini emzirenler kullanıyor mu? 
(2,054 puan) tarafından
Kullanıyor canım zaten diyetisyen yardımida alıyorsun ücretsiz benim kızım 14 aylık olacak nadirde olsa emiyor
0 oy
tarafından
Bende bugün sağlıklı beslenmeye geçtim tam diyet yapamıyorum bebek emziriyorum ama hayatımdan ekmek, tatlı, hamur işi, şeker kestim 
(2,054 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın ben bir haftadır kestim azalttım çok işe yaradı emzirirkende verebilirsiniz benim kızım eskisi gibi emmiyor 14 aylık olacak emme olayımiz günde bir öğün ya var ya yok
tarafından
Benim bebeğim 6 aylık daha o yüzden direk tam diyet yapmak istemiyorum sütüm azalıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semagktg (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.

410,533 soru

12,349,447 cevap

40,371 kullanıcı

Kategoriler

...