0 oy
112 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar yarın doğum günüm o yüzden bir Diyarbakıra gidelim dedikte daha önce gitmiş olan varsa aramızda nerelere gidilir, nerenin kahvaltısı ne bileyim tatlısı güzeldir bir fikir verebilir mi? 

5 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ahh bende böle Mardin Urfa Diyarbakır  hep gitmek görmek istediğim yerdir doğuyu çok seviyorum
tarafından
1 senedir bu taraftayım Bi Urfaya gittim, daha Diyarbakır yeni nasip oluyor :) inşallah sende bir gün doya doya gezersin canım
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
Hasanpaşa hanına sultan Süleyman camiine surlara gidebilirsiniz 
tarafından
Hasanpaşa hanı ile surlar aklımdaydı canım camiiyi bilmiyordum teşekkür ederim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Kahvaltı ya hasan paşa hanı var Dağkapı da oradaki kahvaltıcilar tercih edilir. Zaten Dağkapı da gezilecek çok yer var çarşısı, surları , ulu camii, snra araç varsa on Gözlü ,gazı köşkü gezilecek yerler . Yemek için de heryerde meşhur ciğerciler var :) yada Kebab çeşitleri bulabileceğiniz çok yer. 
(1,015 puan) tarafından
Tatlicida Sıtkı usta var ;) kadayıf künefe ne isterseniz bulabilirsiniz. Araç varsa gezmek kolay :)
tarafından
Araç var, çok teşekkür ederim. Buralar yakın mı birbirine :)
(1,015 puan) tarafından
Evet canm hepsi aynı semtte. Zaten dağ kapıya girdinmi camii orda Hz Süleyman cami ve türbe yine aynı şekilde. Restoranlar kafeler çarşısı. Buram buram baharat kahve kokan aktarcilar :) kuyumcular çarşısı:) surlar. Müzeler restore edilmiş cafeler. İyi gezmeler :))
tarafından
Çok teşekkür ederim canım çok sağol :)
0 oy
(2,826 puan) tarafından
On Gözlü köprü

Sur oralar güzel gitmisken ciğer yemeden dönme bu arada :D burma kadayıf tatlısı on numara oluyor . Kahvaltı olarak da Suriçi kahvalticilari güzel
tarafından
Çok teşekkür ederim canım, tatlıyı deneyeceğim mutlaka :)
(2,826 puan) tarafından
Rica ederim canım bende Elazığ da oturuyorum ara ara gidiyorum oradan biliyorum bunları :D
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Burma kadayıfı güzel kahvaltıda hasan paşa hanı sanırım orada güzel. Bir de biz ciğerci remziye gitmiştik tam merkezde çarşının ortasında bir yerdi. Surlar var çarşıda bakırcılar var
tarafından
Tamamdır canım çok teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
12 Eylül 2023 Aile kategorisinde Docentpapagan (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
29 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Fatma1112 (387 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,508 cevap

36,631 kullanıcı

...