+1 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından

Diger 2 postum kulak deldirmeyle ilgili buda aynen oyle cok pisman oldum kizim suan oynamiyor kulagiyla 2 3 kere dokundu bir kerede hafifce cekti kafama takip duruyorum hadi cekerde kulak memesini kopartirsa diye sagolsun onceki postta kotu anilar felan anlattilar iyice icime yangin dustu kupesini cikartasim var yani o zamanda bugünki cektigi aciyi bisa cekmis olcak aman simdi bu postumada yazarlar ben karsiyim zaten diye iyice bozarlar moralimi biraz duzeltirmisiniz moralimi hicbirsey olmaz unutur dokunmaz diye 19 aylik suan hic dokunmuyor 2 3 kez dokundu cikartayimmi kupeyi kapansin

Kendimi çok kötü bir anne gibi hissediyorum vicdan azabi cekiyorum ben cocuguma bu kötülüğü nasil yaptim diye dusunuyorum herkes deldiriyo aman bisver diyemiyorum buyuyunce korkar kupe takmak ister ama korkar deldirmekten diye kucukken aradan ciksin dedim 3 4 aylikken deldirmedimki 19 aylik iki yasina basicak nerdeyse ama cidden cok pisman oldum cok evhamliyim

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kızım 15 ayıni bitirdi 3 hafta önce deldirdim hiç te pişman olmadım çok şükür altın kupesini taktım iki gün önce ona bir iki kere dokundu ama hayır annem cici bak bendede var dedim şimdi ellemiyor bile evet banada dediler kendi vücudu kendi kararı onun hayatı bilmem ne o zaman adinida koyma kendi büyüyünce adını seçer erkekse sünnet ettirme belki olmak istemicek aynı mantık oda onun vücudu etrafimdada birtane bile kulağı yirtik olanda yok kulak memesi kopanda yok geçen dr una gittim benimser erken olmasi iyi olmuş dedi kızım iki aylıktan beri boynunda kehribar kolye var oda boğar diyorlardı geceleri işleri güçleri evham vermek 
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Kusura bakma da moralini bozmak icin yazmadik 
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Kuzu yok çıkarma  tabiki. O alışır  zamanla hani gözlük  ilk takildiginda habire ellersin de sonra gozundeyken bile ararsin ya uzvun gibi olur o misal düşün. 
0 oy
tarafından
O zaman kupeleri çıkar ip tak kulak deliği de kapanmaz  hem biraz daha büyüsün öyle küpeleri takarsın kuzum 
0 oy
(572 puan) tarafından
Aklimda bir fikir daha var aynanin onune gecip bak bu kupen buna dokunma hayir diye ogretmek kupesini ona gostermek cunku anliyo 
(6,680 puan) tarafından
Kiz ben 11aylik deldirdim hic bir sorunda yasamadim simdi hosuna gidiyo kupelerini gosterip bak bende de var diyo :D
0 oy
tarafından
Ama sen fıkrımızı sormuşsun bıldıgımızı soyledık ben doktorun dedıgını sıyledım, moralın neden bozuluyor ki 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Deldirdin artık çıkarma yigenim dokuz aylık deldirdi çok şükür bişe olmadı elini ilk başta götürür illaki okadr trajedik bı durum yok ama kafana takma artık iki üç güne alışır 
0 oy
tarafından
Kulak memesi o kadar emanet mı ki bi çekmeyle kopsun yahu iki kizim in kulagida delik bir buçuk iki sene falan oldu deldireli ne küçük olan nede büyük olan ellemedi çekiştirmedi büyük kızım da kulak takıntısı var hâlbuki kulakla oynamaya bayılır bebekken öyle uyurdu ona rağmen hiç bir şey yapmadı çok seviyorlar küpe takmayı 
0 oy
tarafından
Canim bazı küpeler var küçücük onlardan  tak. Birsey olmaz daha yenidir alişacak şimdi kaşiniyor dur ondan dolayı. Morelini bozma
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Morelini bozacak bişey demedik ki yani çocuğun iyiliği için yazdık biz sen bilirsin canım evlat senin 

0 oy
(3,418 puan) tarafından
Küçükken küpe almaya paramix yoktu okula giderken anneme kulaklarımı deldirdim o zman da iğneyle demişti :)) kırmızı iplik takmişti kapanmasın delil dıe ama hoş duruyordu o zamanlar sende ip takabilirsin küpeleri çıkar delik kapanmıuor
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Ya bu gerçekten bu kadar önemli bi konu mu ? Bi türlü anlam veremiyorum bende sevmiyorum küpe takmak ama anneme de bela okumuyorum neden delirdin benim vucüdum benim bedenim diye ne alaka bu kadar abartmayın ya
0 oy
(213 puan) tarafından
Ya bosversene sen herkez ahkem kesmeye yer ariyo bende 9 aylikken deldirdim baktim cekistiriyo acitiyo cikarttim riske atmiyim dedim sonra dort yasina gelince kendisi dedi hadi anne eczanede kulagimi deldilerim dedi gitti koca insan gibi oturdu kendi basina deldirdi kalkti hic aglamadida bu bitek senin basina gelen bisey degil eminim bu olumsuz yazanlarinda gelmistir basinada burda yalandan sana carlıyodur 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Ben 7 aylıkken deldirmiştim canım hiçte dokunmadı oda alışır sen anlat güzelce dokunmaması gerektiğini anlar 
0 oy
(12,766 puan) tarafından

Kızımda öyle dokunmuş ve asla dokundurmuyordu hatta bı kere kıyafet çıkartır Ken kanattim bilmeyerek ama hiç bir zaman kötü anneyim demedim en fazla 1 haftaya iyileşecek düşünme artık bu konuyu 

Hatta 2. 2.5 yaş gibi deldirdim ben düşün 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kuzum korkma ilk başta olur o kadar bende çok istiyorum ama artık 3.5 yaşında oldu korkar diye deldiremiyorum keşke küçükken deldirseydim ben küpe taktigimi gorunce oda istiyor çünkü 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
2 yasinda deldirdiiim kızımın kulaklarını hicbirsey olmadi zaten anlar seni dokunma acır de aynaya baksın küplerini göster tutup çeçen kadar küçük degilki bosuna küpeleri çıkartma  hicbirsey olmaz 
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Allah aşkına bu kadar vicdan yapacak ne var ? Sen iyi bir annesin . Kötü yorum yapanlar halt yemiş . Hiç elleme . Unutur zamanla . Ben 10 aylıkken deldirdim iki yaşına girecek hiç sıkıntı yaşamadım . Yurutecten düşüp felç kalan bebekler var hangimiz koymadık yurutece ? 
0 oy
(231 puan) tarafından
Enfeksiyon olur ip falan takmayın sakın, ip yapışır. Artık deldirmişsiniz top küpelerden kullanın halka takmayın top olanları çekemez öyle. Aynada gösterirseniz daha çok dokunmak isteyebilir. 
0 oy
tarafından
Rahat ol annesi bişey olmaz ütopik örneklere canını sıkma kırk yılda bir olur onlar sık sık olsa kimse yaptırmaz zaten kızım olsa bende yaptırırım nolcak 

İlgili bir soru bulunamadı

412,378 soru

12,414,320 cevap

44,959 kullanıcı

Kategoriler

...