0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Kizlar kızım 6 aylık mama veriyorum yok çok veriyon verme normal bu bebeğin mamasi günde en az 6 olmalı bunlara kalsa günde 3 defa fazla sınır oldum ya kızıma bi yere  gidince yemek veremiyom ben annesiyim onu herkes den çok ben düşünürüm ama onlar sanki dusman mis gibi bakiyolar

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşver ağzı olan komuşur he de geç ben öyle yapıyorum
(111 puan) tarafından
Kız diyorum kız aç kaliyo işte başka odaya gidiyom yanımıza getir diyorlar
tarafından
Desinler bakımını yapıcam sonra getiririm de kız çok takıyon ven hiç mi hiç takmıyorum tmaam diyorum ama aklımdakini yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Onlar kendilerini cok tecrübeli olarak görüyorlar onlar herseyin en iyisini bilir:)
(111 puan) tarafından
Aynen çok bilmişler
0 oy
(612 puan) tarafından
Sadece büyük insanlar değil ki malesef aslında hepimizde var bu :) ben de kendimce kimsenin biseyine karismadigimi düşünüyorum ama işte karsidakilere sormak lazım. Ama bebek söz konusu olunca herkes doktor, herkes herşeyi çok biliyo. Benim büyükler değil ama arkadaşlarım çok karisiyodu, hele bı tanesi sürekli bebeğime annen yine giydirememis seni, usuteceksin hasta edeceksin çocuğu deyip duruyodu :) 
(111 puan) tarafından
Dediğin gibi çoğu öyle ama yaşlılar daha çok
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Yıldızın dediği gibi acele işe şeytan benim işime herkes karışıyor jsjsjsj bakma onların sonu yok 
0 oy
(3,088 puan) tarafından
Ben kadinlarin karismasina alistimda en irrite oldugum olay erkeklerin karismasi. 
0 oy
(135,706 puan) tarafından
takma hic kimseyi
0 oy
(100 puan) tarafından
Boşversene sen he de geç hep bı kusur hep bı eksiğiz zati biz evdekileri geçtim sokakdaki yoldan geçen garilar laf atar oldu 
0 oy
tarafından
Yüz bulduklari için 
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Kız takma kafana benim kaynanam çok severim kendisini ama çenesi durmuyor işte bebegim küçüktü bende mama veriyordum obeş olacak diye eşimi falan dolduruyor du kavga ediyordum tabi sen aç uyu diye yine olsa yine yaparım o ayrı konu 

Şimdide her gittigimizde zayıflamış sanki diyor yürüyen bebek oldu sonuçda zor yemek yiyor ama anlamıyor bende diyorum artık o öyle dedikce öyle mi kalacak sandın anne diye daha da yazılar diyorum bilmiyorum diyor bazen deli oluyorum 

Bende tavsiye hehe de geç bebegini aç bırakma cnm 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Tamam de dön arkani. Ya cocugu parkta 10 dk gormuş diyo ki zayif. Hee dedim, çok masraf oluyo az yemek veriyoz.  Kadinin gözleri belerdi :) oglumda zayif degildi aslında babamizin boyu 1.93. Oglumda hep uzun boyluydu 1 yasindayken 3 yaş gibi gorunurdu. Bir bebegi emzirdim, annesinin sutü yoktu, damadin anneannesi fesatligindan dedi ki biz eskiden mama veriyyyddiiiihhkkk hadii ordan ihtiyar, eskiden sut anne tutulurdu. Agizlari varya hep konusurlar. Ama ben ne  yaptim. Aaa cok guzel fikir deyip cocugu emzirmeye devam ettim :) duyma hicbirini. Yoksa çoookk sinir olursun.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 699 göst.
20 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde Huzurum.. (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 595 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 561 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nslhnbcr (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 981 göst.

411,511 soru

12,388,048 cevap

43,623 kullanıcı

Kategoriler