0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 13 aylık emziriyorum ama sütüm öyle yok yemekte yemiyor çok az yiyor atıyor süt versem olurmu acaba

10 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Maalesef 2 yaşa kadar yasak
(2,532 puan) tarafından
süt yasak mı 2yaşa kadar ama ben devam sütü aldırdım
(924 puan) tarafından
Anne devam başka o olur. Normal süt yasak. Sindiremez.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşını geçmiş  verebilirsin ama isal yapabilir devam sütü  alabilirsin

Yada suyla karıştır 
0 oy
(135,920 puan) tarafından
inek sutu 1 yasdan snr verilir ver tabi ama az bisi sulandir
tarafından
Annemlerde hep bize sulandırıp verirdi :D şimdi aklıma geldi sen deyince öyle yapım ozaman cnm saol
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ben 11 aydan itibaren iki cocugumada verdim olumsuz yanınida gormedim
0 oy
(9,665 puan) tarafından
Ben veriyorum kuzum verebilin
0 oy
tarafından
1 yaşından sonra verilebilir canm verebilirsn 
0 oy
tarafından
Alerjik durumu yoksa 1 yaşından sonra verebilirsin 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Benim doktorum bir yaşindan sonra verebilirsin dedi kesin sütü ver demişti biraz su katıp ver cnm ama alerjisi yoksa tabikide
0 oy
(924 puan) tarafından
Kızlar direk bilmeden verin demeyin. Tavsieyi dinleyip kadın çocuğuna gider normal süt verer bsğırsaklarını bozar. Laktoz denilen hormon çocuğu hastanelik eder. Her kesin çocuğunun bağışıklığı sindirimi hormonları aynı deyil. Bu tıbben kanıtlanmış bişey 2 yaşa kadar izn yok normal süte.

Ben bir sağlıkçı olarak bu konularda size tavsiyem bilip bilmeden "ver" demeyin. 
tarafından
İnternette 2 yas diyor ama bakıyorum çevreme çoğu kişi veriyor arkadaşımda kızına verdi ama çocuğun bütün vücudu aynı sedef hastaligi gibi oldu alerjisi varmış
(924 puan) tarafından
Tabiki bacım tıbb var ilim var. Hormonal olarak 2 yaşa kadar ağır geliyo çocuğa normal süt. 3 aylık çocuğa kıyma yedirmeye çalışmak gibi bişey o. Zaten bişey olmasa bile vucut olarak hormonunu bozuyosun. Sonra kızım nie erken adet oldu, oğlumun saçı nie erken beyazladı, ur çıktı ay ne bileyim şeker çıktı obez oldu diye ah vah. Bu olmazlara dikkat edilse aslında öylenşeylerle karşılaşmıyacaklar
0 oy
tarafından
13 aylik kizim süt bisküvi veriyorum geceleri

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 98 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu

412,582 soru

12,421,633 cevap

45,263 kullanıcı

Kategoriler

...