0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Kizlar koltukta kizimin bezini baglarken ayagiyla karnima bastirip itti.bisey olmaz dimi? Korktum biraz yaa lutfen bilen biri cevaplaya bilir mi?

11 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
Bisey olmaz sert bir sekilde vurmadiysa merak etme
(388 puan) tarafından
Olmaz dimi yaa.sert degil ama birden bastirip itti korktum.tesekkur ederim cevepladigin icin
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bisey olmaz sancin falan yoksa bende ne kadar dikkat etsemde  çocukların tekmelerine mazur kalıyorum  çok şükür şuan bisey yok ve benimki daha 9 haftalık 
(388 puan) tarafından
Yok sancim falan cok sukur ama korktum birden bastirdi karnima
(1,331 puan) tarafından
Dediğim gibi bisey olacağını zannetmiyorum genede hastane yakınsa gidebilirsin
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ya ben mesela dustum karnimin ustune ve yuz metre kadar yuvarlandim bayir asagi oldugu icin dktora gittim birsey oldugunu sanmiyorum dedi bire bir cok agir bir sekikde oraya basinc uygulanmasi lazim dedi bebegi koruyan amnion kesesi vs varya o yuzden darbeyle bebege birsey olmasinin cok dusuk bir ihtimal oldugunu soylemisti birsey olmamistir korkma
(388 puan) tarafından
Yok sert degil de birden bastirdi genelde korurum karnima darbe almayim diye ama beklenmedik oldu korktum .tesekkur ederim rahatladim
0 oy
tarafından
Bir şey olmaz inşallah canım zaten içinde olduğu amniyotik sıvı darbe emici özelliğe sahip çok hissetmemistir bile kuzucuk ")
(388 puan) tarafından
InsAllah sert degildi ama birden bastirdi korktum.bebek hareketlerinde sıkinti yok cok sukur
tarafından
Bir şey olmaz inşallah  canim korkma
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Kız yok nolcak bu kadar emanetmi çok büyük bi darbede almamisindir heralde oğluma hamileyken kızım 4 yaşındaydı kanepede uyuyup kalınca eşim evde olmayınca kucaklar yatağını götürürdum ev ham yapma  o kadar 
(388 puan) tarafından
Olmaz dimi yaa korktum sadece birden bastirdi ayagiyla
(45,017 puan) tarafından
Kaç kat derinin altında kesesi var artı suyu var rahat ol:)
0 oy
tarafından
Canım git bir hastaneye ablam oğlunu uyuturkwn oglu tekme atmış karnına bebegini maalesef kaybetti 3 aylık hamikeydi 
(388 puan) tarafından
Ayy cok uzuldum gercekten.bebek hareketlerinde sıkinti yok cok sukur sert de vurmadi bastirdi sadece ama korktum bian
tarafından
Maalesef canım Allah acısını göstermesin canım çok dikkatli ol
0 oy
tarafından
Ben sizin haftalarınızda iken markete gitmiştim marketin merdivene takıldım yüzüstü kapaklandım Allaha şükürler olsun bir şey olmadı
(388 puan) tarafından
Ay gecmis olsun cok sukur iyi atlatmissin
tarafından
Sanada geçmiş olsn kuzum , ağlaya ağlaya doktora gtmiştim rabbim korudu kızımı
0 oy
(545 puan) tarafından
Çok sert gelmediyse bişey olmaz canım bende uyurken oğlumdan tekme yiyodum çok sert değil tabiki 
(388 puan) tarafından
Hayir sert degildi ama birden bastirdi
0 oy
tarafından
Kiz olmaz bisey korkma benimkide 2 buvuk yasinda surekli karnima atlayip duruyo kendimi ne kadar koruyup yapma desemde anlamiyo 
(388 puan) tarafından
Demi yaa bende mumkun oldugu kadar korumaya calisiyorum ama beklenmedik bi anda ola biliyo
0 oy
(10,465 puan) tarafından
Benim oğlum üstümden inmiyo maalesef doktora dedim çok sert olmadığı sürece bişey olmaz dedi 18 aylık oğlum
(388 puan) tarafından
InsAllah canim tesekkur ederim
0 oy
(135,459 puan) tarafından
ben hervun aliyom o darbeyi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Asel14 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Asel14 (5 puan) tarafından soruldu