0 oy
143 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar daha önce mantarla hiçbir şey yapmadım naisl temizlicem marketten paket aldım

5 Cevaplar

0 oy
(1,208 puan) tarafından
Kimisi siler üstünü kimisi soyar ben soyuyorum yıkanmaz  zaten  vd sorduğun gibi hemen her yapacaksan  yaoamaya başla karariyo  he bide o iç kısmında siyahları oyuyorum  ben karasini bırakmasın diye tavuklu sote sade mantar sote yaparım guzek de olur ama çorbasını bilmiyorum canim
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Kabugu hassas zaten. Soyabilirsin
0 oy
tarafından

Mantarın kabuklarını soy canım saplarını ben atıyorum üst kısmını küçük küçük dogra tencereye yag koy 2yk un kavur az mantarı ekle pişsin su ekle sonrada pişincede 1 çay bardagı süt ekle karabiber tuz birde 

Geçen gün yaptım hep yaparımimage

tarafından
Dogra at canım çorba yaparsınn
tarafından
Çok sağol canım
(1,208 puan) tarafından
He teşekkürler de bide tavuk suyu falan denmiş ya bulyon kullansak oluyomu
tarafından
Bilmiyorum canım ben kullanmadım
(1,208 puan) tarafından
Peki teşekkürler:)
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Mantarı suyla ovakayarak yıka ben yıkarım soyanlarda var çoba yapmak için mantarları küçük parçalar halimde doğra zeytinyağında kavur suyunu çektir suyunu çeken mantarın içine 2kaşık un at onuda kokusu çıkana kadar kavur ben içine bir buçuk su bardağı süt koyuyorum kremada koyabilirsin sütle hafif oluyo tavuk suyu varsa tavuk suyu ve su ekle tuz azda karabiber koy kaynayana kadar karıştır birazdaha kaynat kapat
tarafından
Canım şimdi kavurmaya kadar yaptım kaynayinca süt mü koyacgaim
(1,068 puan) tarafından
Fark etmez canım ister suyu ister sütü önce koyabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
28 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde bglm_ftma (6,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 113 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 107 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,197 puan) tarafından soruldu

406,126 soru

12,176,006 cevap

36,652 kullanıcı

...