0 oy
529 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,087 puan) tarafından
Kızlar bizde kimse süt içmiyor alıyorum kek pasta yapıyorum kalanı iki gün içinde bişey yapmazsam döküyorum siz ne yapıyorsunuz döküyor musunuz yoksa bozulana kadar kullanıyor musunuz 

32 Cevaplar

0 oy
(284 puan) tarafından
Dokmuyorum canim bozulmamis oluyo 
(4,087 puan) tarafından
Anladım canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben döküyorum malesef.Özellikle hamileliğimde mide bulantılarımdan sonra çok israföı oldum. Bir yemek 3.gün asla yrmrm.2 .gün zorla yerim.. Sütü de dökerim poğaça yaptığım da oldu ama poğaçada bile içim rahat etmiyor.. Psikolojik biraz benimki..Yanlış vicdanım rahat etmiyor ama ne yapayım?Kedilere belki veriyorum
0 oy
tarafından
Ben döküyorum maalesef.. .Özellikle hamileliğimde mide bulantılarım dan sonra çok israf eder oldum. Bir yemek 3.gün asla yemem.2 .gün zorla yerim.. Sütü de dökerim poğaça yaptığım da oldu ama poğaça da bile içim rahat etmiyor.. Psikolojik biraz benimki..Yanlış vicdanım rahat etmiyor ama ne yapayım?Kedilere belki veriyorum
0 oy
(319 puan) tarafından
Ben 5 gün kullanıyorum 
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Yok ben dökmüyorum kötü kokmuyorsa tadında bir değişiklik yoksa kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Yok ya dökülür mü hiç bkzulmayan süt neden dökülsün ben bı hafta da olsa geçse desit bozulmadikca dokmem buzdolabında muhafaza edildikten sonra nolcak
(4,087 puan) tarafından
Bilmem ki ya iki gün içinde tüketin yazıyor ya üzerinde bende zehirlenme falan olur diye endişe ettim çoğu kişi kullanıyormuş ama demek ki zararı yok
tarafından
Firma risk almamak için yazıyor kuzu ama ben iki çocuğuma da hicbirsey olmadı bı hafta oldu dolapta hala duruyor bak mesela :)
0 oy
tarafından
2 gunde bozulmaz dıye tahmn edıyorum tadı kokusu degısmıyokı hemen o yuzden israf etmıyorum ben bozulana kadr kullanırm
0 oy
(348 puan) tarafından
Hazır süt diyorsan 1 haftada bitiyor bizde bozulma filan olmuyor ama taze süt öyle değil 2 en fazla 3 güne bitirmek gerekiyor durunca bozuluyor hemen 
0 oy
(669 puan) tarafından
Niye döküyon kız son kullanma tarihine kadar kullanabilirsin bozulunca kokusu değişiyo zaten kötü kokar benimki açık halde 1 2 hafta duruyodur heralde hiç dökmedim bu zamana kadar 
(4,087 puan) tarafından
Canım üzerinde yazıyor ya iki günde tüketin diye
0 oy
(12,810 puan) tarafından
Bitene kadar kullanıyorum tadına bakıyorum tabi 3.4 gün kaldıysa öyle kullanıyorum 
0 oy
(9,644 puan) tarafından
Niye atıyım olmadı tatlı vs yaparım yada buzluğa atarım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 816 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Balbebem (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
27 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu

411,631 soru

12,391,913 cevap

43,860 kullanıcı

Kategoriler

...