0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hggıkkmnnngfh

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin. Bu çocuğu yaparken herkes r güzel sınavdan geçirilmeli.
tarafından
Bana mı dedin eşime mi anlamadım
tarafından
Eşine tabikide
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gereksiz tartismissiniz canm sen uykusuzluktan sinirlenmişsin oda çocuğu susturamamis yapacak bişey yok erkekler bizim kadar yapamazlar da anlayamazlarda bence eşine şöyle bende insanım ben uykusuzluktan bayilsam nasıl yapicaksan ben olmasam felan de düzgünce boşuna birbirinizi yipratmayin küçük şeyler için
tarafından
Canım burnunu açarsan bebeğin birde 15 dk olmak üzere günde 3 kere yaparsan fark ediyor günde 5 kerede burnu assagi bakacak şekilde serum suyu sık boşal t hemen sırtına vur burnundaki pislik akıyor benim kızda ayni şuan ve burnuna sık trmiyo uyurken sıkıyorum anca o halde bile baya fark var birde yemesi iyi olursa düzenlir suda içir benim kız yemek yeseydi toparladı yemiyor
tarafından
Sık sık temizliyorum canım malesef öksürük balgam devam
tarafından
aAllah Allah doktora götür bence ozaman birdaha canım hiç hafifletme olmadıysa benim kızımada var burun tıkanıklığı acıyorum ama balgamı azalmış öksürüğü de azalmis
tarafından
Yok canım bizde öksürük çok fazla
tarafından
Bence götür canm çocuğun boğazı daha çok tahriş olur bu sefer
0 oy
tarafından
Uykusuzluktan gerilmissin cnm bence git gönlünü al barışın ben burda enişteyi hakiki buldum elinden geleni yapmış 
tarafından
Evet büyük ihtimalle haksızlık yaptım
tarafından
Gönlünü alırsın bişey olmaz cnm
0 oy
tarafından
Eşin uyutamamış olabilir uykusunsan uyanıp elinden geeleni yapmış benim eşim hayatta uyanmaz kalk şu çocuga nak desem üstüne bagırsam felan sen yorgunluktan bşraz gerilmişsin beence gönlünü al
tarafından
Olabilir sabaha kadar uyumadım yok benim eşim sabahları o uyutur
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Biraz da suçlu  sensin  uyutamamis  olabilir  bunun için  ortamı  germene  bagirmana gerek yokmuş  canım  
tarafından
Ben değil canım o bağırdı
(5,941 puan) tarafından
Getir  buraya  çocuğu  diye bağırmışsın ya ondan dedim
tarafından
Salonda olduğu için bağırdım sesimi duysun diye
0 oy
tarafından
Bende geçen uyuyayım dedım çocuk ıcerıde mızlıyor uyuyamadım eşime dedım bakamıyorsan söyle rahat yatamam böyle e sana gelmek ıcın ağlıyor napayım dedı yanı erkekler bıraz caresız bu konuda heralde eşinde çabaladı beceremedı
tarafından
Evet sanırım uykusuzluk gerdi beni bende ondan çıkarttım sinirimi
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Gereksiz tartışmasının canım sıkma canını 
tarafından
Yok galiba ben haksızlık ettim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,501 cevap

348,983 kullanıcı