Kızlar kendimi kötü hissediyorum 35.5 hamileyim aynaya bakmak istemiyorum sanki çok çirkin oldum gibi geliyor her yerim sivilce doldu hiç bir iş yapmak istemiyorum sadece hep yatmak istiyorum bıktım ev iş yemek birde üstüne grip oldum herşeye sinirleniyorum ağlamak istiyorum sizde durum neler
Canım yataktan çık elini yüzünü yıka Kendine bir kahve yap sade seni Kendine getirsin
Biraz havani degistir canım sana ne yapmak iyi geliyorsa onu yap. Su an bebiş için birşeyler almak bakmak araştırmak hoşuna gider diye düşünüyorum tam da zamani
Kiz bende de oluyor o ama dunyanin en guzel seyini tadiyoruz karnimizda birak 9 ay cekelim kahir :) sen her zaman guzelsin cunku annesin ♡
Canim bende dun geceden beri oyleyim 30 haftaligim esime sardim ttartistik ama oturup konustu benimle seni seviyorum bu halini ayri seviyorum.cunku coxugumuzu tasiyorsun gurur duyuyorum dedi iki saat kucaginda agladim o sozleri beni cok rahatlatti esinle paylas bu durumu istersen kalktim sonra bir dus aldim hafif makyaj yaptim hastayimda bor ihlamur yaptim toparlandim tavsiye ederim
Canım ben hamile kalmadan önce de ilaçla depresyon tedavisi görüyordum Hamile olduğumu öğrenince ilaçları bıraktım Bazen hamileliğin etkisiyle de bunalım atakları oluyor ☹️ Çok geçmiş olsun inşallah doğum yapınca gecer Fatiha _ayetel kürsi _ihlas _Felak nas oku bol bol.....
1,488,729 soru
24,334,238 cevap
345,797 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın