Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ek gıda reddi lütfen yardım edin
0
oy
188
göst.
31 Ekim 2021
Diğer
kategorisinde
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ya biz ek gıda geçtik tadimlari çok zor yaptırdım şimdi çorba yaptım püre yapıyorum muhallebi yapıyorum ağzını açıyor ama midesi çok bulanıyor kıpkırmızı oluyor sonrada kusuyor bı kaç defa denedim yok aynısını yapıyor acaba hazır değilmi ek gıdaya yani bu geçer mi sürekli ne versem midesi bulanip ögürüyor kusuyor tabiki zorlamiyorum kustugu için ama alismayacak yemeyecek diye çok korkuyorum sizde böyle birşey yaşadınız mı yasadiysaniz nasıl atlattiniz lütfen yardım edin
bebek
gıda
ek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
31 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım kaç aylık ? Hep şekerli tatlı şeyler mi verdin
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım sebze meyve bu kadar 6 aylık
31 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim kızım 4.5 aylık doktora sordum mama ile besleniyor birşeyler verebilir miyim çorba falan verebilir sin dedi kabak patates havuç bunlari haşlayıp bilendırdan geçirip çorbasını yaptım bbiraz tukurdu sonra yemeye başladı. Yani meyveler şekerli olduğu için sebze ve çorba türlerini istemiyorlar . Bence iyice karnı açıksin bekleyin hemen birşey vermeyin tam açken yedirmeye çalışın o zaman yiyecektir
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
Denedim canım ama yok midesi ağzına geliyor oğlanın anlamadım gitti sonra da ögure ögure kusuyor inşallah düzelir
31 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İns canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
31 Ekim 2021
Eeebbrrrruuuuuu
(
765
puan)
tarafından
cevaplandı
Yeni basladiysan oluyor bende oyleydim aeski.postlarima.bakabilirsin cok korkmustum bida yemicek diye ama suan 7,5 aylik ne versem yiyor cok istahli.masallah
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy inşallah ya çok korkuyorum inanki hep böylemi yapacak diye midesi bulanip kusuyor birde mama ile büyüdü gıda alsın istiyorum artık inşallah düzelir sağol canım
31 Ekim 2021
Eeebbrrrruuuuuu
(
765
puan)
tarafından
yorumlandı
Düzeliyor canim stres yapma sen surekli teklif et bi kaşık bile olsa tadina baksın kendi eline verebilecegin biseyler varsa ver kendi yemeye calissin dikkatli ol tabi bogazina kaçmasın benimki simdi cildiriyo yemek gorunce sofraya saldiriyo bizimle berabrr yiyo o sekilde alıştı ilk zaten tek verince yemiyodu bizle oturunca yiyodu bide ona özel yapma o sekildede yemiyolar ben baktim o sekilde yemiyor kenfi yaptigim yemege az salcs ve tuz koyup verdim daga cok sevdi
31 Ekim 2021
Senajhkl
(
931
puan)
tarafından
yorumlandı
Ebru canım ek gıda olarak neler veriyorsun banada fikir olsun ya ne yapacağımı şaştım kaldım sebze çorbası yapıyorum patates, havuç, kabak, yoğurt, Meyveler tatimlari yapıldı
Yumurta da yaptım onu çok sevmediler yemediler hiç başka ne yapabilirim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Zamanla alışacak sen şimdiden kaşık kaşık yemesini bekleme
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah ya
31 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok verme ve zorlama
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
TAmm canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2021
Hazalserra
(
247
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim kızım 6 aylıkken başladık biz ama benim kızım hiç bir şekilde kabul etmedi neler denediysek olmadı doktoru zorlama ama arada eline biseyler sür onun ağzına degdir dedi. Zamanla farklı tada alışır dedi o şekilde yaptım 1 ay içinde alıştı zorlamaya kalksak daha çok ters tepiyorlar inada bindiriyorlar maalesef
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın canım bu durum düzelsin de beklerim ben beklerim zaten zorlamiyorum canım daha kötü olur diye
31 Ekim 2021
Hazalserra
(
247
puan)
tarafından
yorumlandı
En iyisi canim benim kızım bu sebepten az kalsın ağlarken boğuluyordu ama hamd olsun suan herseyi cok seviyor ve yiyor havuç ve kabak dışında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2021
_Ada_
(
4,091
puan)
tarafından
cevaplandı
Keşke zorlamasaydın canım o kadar hazırlıyordum bazen bi kaşık alıyordu bazen hiç yine de zorlamadım sonuçta hala mama ve sütle doyar yedi aydan sonra yavaş yavaş yemeye başladı ama yine bi öğün yiyorsa diğer öğün yemiyordu bazı günler hiç almıyordu daha çok emzirdim bi saat bekleyip tekrar verdim şimdi 11 aylık artık daha düzenli ve güzel yiyor
31 Ekim 2021
Hatice000
(
688
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım en fazla 2. Kasiga ısrar etmisimdir zaten kusuyor veremiyordum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz