Kızlar bugün ananemle konuştum bana diyor ki wcde afedersin ıkınırken fln dikkat et elinde tut oranı çocuk çıkıverir düşer. Kaç kadının öyle olmuş hastanede fln eskiden uyarırlardı öyle dedi. Bende şok oldum nasıl ya öyle çıkar mı su fln gelmeden dedim. Siz hiç duydunuz mu böyle bişey doğruluk payı olduğunu düşünemiyorum ben
Canım öyle bişey olması için suyunun gelmesi, sancılarının olması ve 9 santime yakın açılman olması lazım işte ozaman haatanede bile wc girmeye izin vermiyorlar ama sancı faln yokken hiç bişey olmaz 40 haftalıktım sürekli bi ayagım wc deydi hiç bişey olmadı öyle kolay degl
Annem erkek kardeşimi wc de doğurmuş birde düşmüş o yüzden burnu eğri biraz. Bende çok korkuyorum olur mu olur.
Demekki eskiler bu yüzden bu kadar çok doguruyomus
Demekki eskiler bu yüzden bu kadar çok doguruyomus Hahaaa
Teyzemin doğumu öyle oldu bunun sancısı olmuş bu gazdan büyük tuvaletten sanmış tuvalete girdiğinde ıkınınca bebek çıkmış o zamanlar hastaneye de gidilmiyomuş ebe geliyomuş eve öyle doğurmuş kuzenim hep der annem beni doğurmamış sı çmış diye
Bizim komşu hep kendisi doğum yapmış tuvalette bı ip baglarmis ayakta bebeğin geldiğini hissedip otururmus çok kolay doğum yapiyomus bı cikiyo bebekle Masallah ama hiç yerinde duran biride değil
1,436,507 soru
23,621,764 cevap
306,843 kullanıcı