0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (672 puan) tarafından
Kızlar bir göğsümun ucu küçüktü. Bebeğim emmeye alışsın diye sürekli diğerini verdim ucu küçük olanı az verdim. Zamanla da o göğsümden süt gelmez oldu. Çok pişmanım biri büyük biri küçük duruyor bebeğim de doymuyor. Şimdi de o göğsümü veriyorum emmiyor bir yolu var mı tekrar süt gelir mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vala benımde aynı şekildeydi canım birini tutardı birini tutmazdı emziremedim zatenn sütüm kesildi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
masaj yap sürekli o göğsünden hic mi gelmiyor canım hani süt uretip uretmedugini biliyor musun gerekirse sağmayi dene süt tamamen kesilmesin
(672 puan) tarafından
3.5 aylık bebeğim kesildi ama tekrar gelir mi bir yolu var mi
tarafından
masaj yaparak ve emzirerek tekrar getirebilirsin diye biliyorum canm duymuştum daha önce
(672 puan) tarafından
Sağsam gelir mi acaba
tarafından
olabilir canım bi göğsünü emzirirken diğerini de sağ hep birinden emzirirken diğerinden süt  gelir ya düzenli satarak getirebilirsin diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Canım benim oğlumda öyleydi. Erken doğduğu için emmesi tam gelişmemişti birinin ucu var diyerinki yoktu. Olanı verdim biraz alışsınca diyerini vermiştim ben yani 3 gün diyerinide verdim emmedi ağladı falan ama biraz zorlayınca onuda tuttu.  Kaç günlük bebeyin
tarafından
Sürekli sağ bu arada tekrardan gelir belki denemekten zarar gelmez
(672 puan) tarafından
Kuzum benimki 3.5 aylık oldu
tarafından
Büyükmuşya tutmaz ki bundan sonra. Sen mama ver en iyisi doymuyosa cnm
(672 puan) tarafından
Veriyorum canım zaten ama gelmesi için yapabileceğim bir şey var mı onu merak ediyorum
tarafından
Yok cnm gelmez artık
0 oy
tarafından
Cnm bebeğn büyükmşte o süt kesilmşse tekrar gelmez çünkü 3 buçuk aylk olmş doymuyorsa mama takviyesi yap cnm 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 242 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 324 göst.
0 oy
9 cevap 344 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,496,483 soru

24,445,911 cevap

353,660 kullanıcı

...