0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından

image

Kizlar bugün randevum vardı. Doktor sağlık ocağında yapılan tahlillere baktı ve tiroit yüksek dedi dahiliyeye git dedi. Neyse yine kan aldı sonuç cuma günü. Anlayan varsa bakabilir mi

6 Cevaplar

0 oy
(1,779 puan) tarafından
Tiroid değerinin 2.5  ve altında olması gerekiyor hamilelikte. Ben hamilelik süresince ilaç kullandım benimde yüksekti. Hatta doğuma gireceğim gün bile kullanmamı söyledi doktorum. Bebekte zeka geriliğine yol açabiliyormuş. Mutlaka gidin doktora gerke görürse ilaç verir. Her ay tahlil yaptırmak lazım doğuma kadar
-Reklam-
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Tsh 2.92 dwğil mi çok da yüksek değil benim 5 e yakın 25 mg lık hap verdi en düşük dozunu
0 oy
tarafından
Çok az yükselmiş gebelikte oluyo böyle benim 3.70 ti en son dahiliyeye gittim hatta ultrason çektirdim boğazdan ilaca gerek görmedi Dr. Aylık kontrol ettir demişti sadece sen de bir git ihmal etme ama korkulacak bi şey degil
0 oy
(612 puan) tarafından
Hamile misin canim. Normalde yüksek değil ama hamileliğin ilk aylarında özellikle 2nin altında olması gerekiyor.ilacla kısa sürede normale döner endişelenme. Benim zaten vardı tiroitim, hamileliğim hep ilaçla gecti
(473 puan) tarafından
Evet canm 9 haftalık hamileyim.
0 oy
(209 puan) tarafından
Hamileyim benimde yüksekti dahiliyeye gittim bi ilaca başladık 8 aydır kullanıyorum işte bazen unutuyorum almıyorum falan aç karnına bide iç bulantısı falan yapıyordu ama şükür değerim hiç yükselmedi bidaha bi sorun olmaz hapı düzenli alınca hemen düşüyor işte ayda bir kan verip bakıcaklar değerlerine ve düşse bile o hapı kullancaksin doğum olasıya kadar 
(473 puan) tarafından
Bnde randevu aldım gidicem işte cnm
(209 puan) tarafından
Korkcağın bisey yok yani hiç takma kafaya hemen düşer
0 oy
tarafından
Benimde eski postlarımda da var istersen bak canım ilk böyle çıktı sonra devlet hastanesine gittim normal çıktı. Çok geçmiş olsun ihmal etme ama korkmada:))
(473 puan) tarafından
Bnde randevu aldım canm iki hafta sonraya anca alabildim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 374 göst.

406,124 soru

12,175,911 cevap

36,652 kullanıcı

...