0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

kızlar kan verdim bugün sonuçlar çıkmış anladığım kadarıyla kansızlık falan çıkmış sizce sonuçlar çok mu kötü dikkat etsem düzelmez mi gebeyim bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Cok dusuk degil
tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
(66 puan) tarafından
Yarin git doktorla konus en iyi sonucu o bilir
tarafından
Aynn öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beyaz kan degerin duselmezse başka hastaliklar ortaya çıkar farkına varmazsin kalp hastalıkları vb... onun içinde hgb degerinin hemen tedavi edilmesi lazım.  Hapla falan olmaz sıvı kan ilaci var  onu yazdır sağlık ocağına sabah akşam kullan.  Benim 10 a düştü diye basima gelmeyen kalmadı Allah beterinden korusun.  Şu an bitmeyen yüksek sarılık la başım dertte.  Aynı zamanda taşikardi hastalığına yakalandim  . Allah muhafaza etsin beterinden.  Geçmiş olsun
tarafından
Ayy gebeyim bir de ya :( hayatta o sıvı ilaçlardan içemiyorum keşke içsem yarın ilk işim doktora gitmek olacak sağolun cevabınız için
tarafından
İçmek zorundasın yoksa bebeğin de kansızlık olur doğmadan oda hastalik sahibi okur Allah muhafaza.  En iyi sonuç veren kan ilaci o. Kapat gözünü dik kafana bir yudum bile değil sulandiripta içebilirsin üstüne su içebilirsin
tarafından
Allah razı olsun cevabınız için :(
tarafından
Bazen korkutmak gerekiyor korkmak gerekiyor kulak ardı etmek de Allahin gücüne gider sağlığımiza zarar veririz emanet can sonuçta.  kuru çekirdekli siyah üzümle işe başla.  Sabah aç karna yarım avuç içi kadar . Pekmez yeme anca kilo yapar.  Siyah üzüm tüket.
tarafından
Teşekkürler dediklerinizi kullanacam pekmez hayatta yiyemem zaten midem kaldırmıyor benim ama kuru üzümü yiyecem
0 oy
tarafından
Post üste çıksın
0 oy
(64 puan) tarafından
Hayır canım çok kötü değil bi kaçı sınırda ama öyle kötü falan değil
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
+1 oy
1 cevap 84 göst.
+2 oy
14 cevap 674 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde .................. (195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 269 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (970 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,352 soru

23,775,168 cevap

316,129 kullanıcı

...